MARKNADSFÖRA EN DILDO – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

MARKNADSFÖRA EN DILDO

Godmorgon,

Då sitter man påväg till jobbet igen. Fan vad dagarna går fort! Jag fattar inte?? Ibland kan jag tittat tillbaka till veckan innan och tänka, vad har jag gjort?

Ingen aning. Typ jobbat??

Fan vad tråkigt! Vad är det för livskvalité?
Bara jobba!?

Jag har försökt att räkna ihop alla timmar jag jobbar på ett dygn vilket är ungefär 14 timmar!

Alltså hör ni? Och då är 14 timmar en bra dag med lite jobb. Behöver jag lägga lite extra tid på instagram och blogg så ligger jag på 16 timmar.

Tidigare har jag inte förstått att min instagram och blogg är mitt jobb. Jag har sett det som min hobby men om en hobby är något du gör varje dag, flera timmar om dagen och dessutom tjänar pengar på det så är det längre inte en hobby.

Jag älskar det jag gör och det bästa av allt är när jag skriver för att skriva. Inga sponsrade inlägg och inga måsten. Även om att alla mina sponsrade inlägg är mina egna texter! Betalda inlägg är ett måste för en bloggare (för mig iallafall).

Om man lägger ned så mycket tid på något så måste man tillslut tjäna något på det för vi behöver ju betala räkningar, precis som vem som helst 🙂

Så när ni ser betalda inlägg från influensers se det inte som något dåligt. Vi alla måste jobba 🙂
Det skulle aldrig funka, att lägga så många timmar på något som inte ger en krona, vem kan jobba gratis?

Sen är jag väldigt noga med att marknadsföra det som jag kan stå för! Jag tycker att alla gör som dom vill och respekterar alla men jag skulle inte kunna marknadsföra … ja… vad vet jag…. en dildo?? Haha nej men något som är helt off av vad min instagram står för..

Okej jag hade inte tänkt skriva om det här alls! Jag har tänkt skriva om att vi jobbar för mycket i Sverige och att vi måste tagga ner! Det är inte värt!

Hade det inte varit för Alma hade jag inte tänkt i dom här banorna. Barn får dig att förstå vad som är mening i livet, vad som är värt! Man lever bara en gång och ska jag leva för att jobba arslet av mig?

Jag älskar att jobba men jag dör för min familj.
Därav gör jag allt jag kan för att må bättre, vara stark för min familj och vara stark för mig själv.

Mina förändringar som sker i januari är just pga av det. Jag vill ha tid med min familj och jobba med det jag älskar.

Har du en dröm, jaga den! Stanna inte upp för att det känns svårt. Kämpa! En dag står du där och har uppnått det som en gång var en dröm.

Jag känner mig just nu väldigt nära men samtidigt som drömmar är något man vill ha så är de oftast väldigt läskiga också. För de innebär oftast stora förändringar och små förändringar är kul men stora förändringar är läskiga och till och med jobbiga. Så du kommer gå igenom jobbiga steg för att komma till drömmen men när du väl är framme…. ja… då vet jag inte vad som händer för jag är inte där än.

Så jag får återkomma haha

Nu måste jag jobba mina vänner.

Ha en toppendag och glöm inte att så länge jag kan så hjälper jag er mer än gärna med vad ni nu kan tänkas vilja ha hjälp med 🙂

Kram / V

Alma älskar BMW! Undra vart hon fått det ifrån! När vi ska åka med vår familjebil (Kia) så pekar hon på BMW (pappas sportbil) hon vill åka i den istället haha <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons