EVENT – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

EVENT

Godmorgon sötnöt,

Vad trött jag var imorse! Somnade om direkt efter att jag stängt av larmet. Alma har nu börjat strula lite med att sova i sin egen säng. Hon somnar utan protester på 3 minuter när man nattar henne men hon vaknar vid 2-3 och ropar mamma,

Hon har nasse i ena handen och den andra sträcker hon ut. Även om jag vet att nu väntar helvetes sömn resterande timmar av natten så ser det ju så förbaskat gulligt ut så jag skrattar alltid och hämtar henne.

Alma har kommit tillbaka till att tycka om att sova i min famn. Det är så mysigt så man smäller av. Men det får inte bli en vana för någon utav oss för sen kommer jag vara en tickande bomb utan sömn haha.

Idag ska jag gå på ett event med Lifestyle Publishing som jag blev bjuden på. Det kommer bli spännande att se. Det kommer att serveras trerätters samt pratas om design och en massa annat.

På tal om trerätters så har antibiotikan jag tar nu, gjort att jag fått sån SJUK aptit! Om jag inte slutar äta som jag gör så kommer jag gå upp rejält i vikt. Det är helt galet! Samtidigt som det är skrämmande så är det så fantastiskt då jag inte kan minnas sist jag känt sån här kärlek till mat. Måste ha varit innan jag fick Alma.

Nuförtiden är jag glad om jag hinner få i mig Almas rester till middag haha

Älskar byxorna jag har på mig idag. Så sköna!
Ni hittar dom
Här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.