BEHÖVER ER HJÄLP :( – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

BEHÖVER ER HJÄLP :(

Hej mina fina,

Festat igår? Såg många fina halloween outfits igår på instagram. Jag satt dock i soffan med julmust och inredning haha.

Ni ska få se min nya favorit! Alltså dessa lampor!
Vill ha i sovrummet! KÄR!

De kommer från PHOLC och ni kan köpa de

HÄR

Definitivt en ”must have” lampa det här!

Jag har en fråga till er som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Om ni inte vill skriva om er historia öppet här får ni gärna skriva på Instagram direkt! Alla erfarenheter är guldvärda för mig som
känner mig så vilsen i detta.

Jag var hos läkaren för min eksem jag fått på ögonlocket efter att jag slutat amma Alma. Jag har tagit en kräm i några månader nu som inte hjälper så nu fick jag en remiss till hudspecialist.

Men till frågan när jag var hos läkaren så passade jag på att fråga om mina jäkla acne som vägrar ge sig. Jag har inte haft acne förr och jag är egentligen ingen sån som stör mig på saker direkt. Men nu börjar jag bli galen! Jävla finnar alltså. De kommer bara mer och mer och dom fulingarna gör ju för fan ont! Bortsätt från att dom är fula som stryk gör det ju ont!

Så läkaren bestämde iallafall för att skriva ut antibiotika till mig som jag ska ta i 3 månader!!! Men kan pågå upp till 6 månader!!

Jag är uppvuxen med att man inte ska ta medicin i onödan utan alltid försöka låta kroppen klara det själv. Exempelvis gå och vila vid huvudvärk istället för att ta en alvedon direkt. Min pappa tar aldrig alvedon eller Ipren och han säger att han är friskare än friskast haha nej men ärligt nu att ta så mycket antibiotika känns knas!

Sen har jag såklart läst om detta och det verkar vara många som säger att det inte ens hjälper och att kroppen istället blir resistent vilket inte är bra.

Vet att man via en remiss kan få träffa en hudspecialist och då få behandling med Roaccutan som tydligen ska vara starka grejer och kan framkalla håravfall och torr hud. Finns säkert fler biverkningar men denna metod funkar på alla. Tar såklart tid.

Så min fråga är? Någon med erfarenhet? Borde jag köra på antibiotika i flera månader? Tänk så de inte funkar så har jag stoppat i mig alla dom tabletterna i onödan? Kanske bara ska köra på behandlingen med Roaccutan direkt trots biverkningar?

Hjälp 🙁

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.