99kr vs 900kr – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

99kr vs 900kr

HEEEEEJ!

Idag åt jag årets första Lussebulle och drack årets första julmust! Fast där ljög jag ju, sist måste ha varit i början på året men iallafall första gången för denna vinter då? 🙂 Jag NJÖT! jag tror inte någon kan förstå hur mycket jag älskar julmust. Alltså det är något med julmust som ger mig som lycka! Jag älskar julen och jag älskar allt vackert och mysigt med julen.

Jag tänkte gå och lägga mig snart med först vill jag köra en " fem saker du inte visste om mig"

1. Jag har aldrig slagit någon. Eller Enis en gång men det var inte med flit. Jag var 14 år gammal och Enis 15. Jag tror jag nämnt detta tidigare, men vi tyckte om att brottas förut? (haha) Så en kväll fick han för sig att kittla mig och mitt knä flög rakt upp på hans näsa, och där var leken lika med slut HAHA. Han fick såååå ont och han blev sååå arg på mig. Jag skrattade ihjäl mig. Han trodde att jag hade brutit hans näsa så han ville gå till vårdcentralen och kolla. Jag erbjöd mig att göra honom sällskap men var visst inte bjuden haha.

2. Jag ÄLSKAR massage. Alltså det finns inget bättre. Jag tröttnar aldrig. När jag var liten brukade jag be om ”massage tid” i julklapp eller födelsedagspresent från familj haha. Sen brukade jag ta ut min present då och då under hela året eller om min kusin ville ha något utav mig var alltid mitt svar "ja, om du masserar mig" jag förhandlade alltid om min massage haha.

Enis måste massera mig, gör han inte det blir jag arg, Det värsta av allt måste ju vara när han masserar mig i håret samtidigt som han tittar på fotboll och fastnar på fotbollen så han står stilla med handen. Då blir jag bara stressad tillslut hahaha. Massera!!!

3. När jag gick ut gymnasiet fick jag och min Vän Maria varsitt stipendium för bra betyg. Jag gick Sam ekonomi och Maria Sam sam. Jag blev så sjukt överraskad när min lärare sa att han nominerat mig och att jag dagen på min student skulle få gå upp på scen och ta emot mitt stipendium. Så stolt. Motiveringen var att jag gjort en otrolig resa från att ha gått ut med fyra IG:n i 1:an till att ha fixat upp alla mina betyg och dessutom klarat mitt mål vilket var att höja alla mina betyg samt gå ut med MVG i alla ekonomirelaterade ämnen vi hade, vilket var 6 stycken. JAG KLARADE DET!

4. Jag hatar att tvätta! Kanske sagt det tidigare men fy! Kan erkänna att tvätten står oftast lite för länge och det kan vara så illa att jag måste tvätta för vi har slut på strumpor haha. Jag vet. Katastrof.

5. Jag gillar inte solen så mycket. Gillar att se solen och fint väder men jag gillar inte att sitta under solen om det inte är för att värma mig( alltså om jag fryser) Blir lätt varm och tycker bara det är jobbigt. Sitter under parasoll på semester exempelvis, men blir ändå brun haha
Det var de, för idag.

Innan jag säger godnatt så vill jag tipsa er om en sjuk sak, Fick ett mail från en super söt läsare som tipsade om detta KAP!

Knutkudde för bara 99kr på netto. hur galet? Den kostar i vanliga fall 900kr från Design House Stockholm.

Jag blev så glad när jag fick hennes mail. Så mejla på bara om ni vill chatta lite med mig haha 🙂

Tack för tipset Sofie <3

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    så fin blogg du har! Jag har följt dig på insta ett tag men tittar in på bloggen då och då! Måste erkänna att kag älskar att du är så jordnära och ärlig!! Kudden var får man tag på dessa???