Interiorbyvanessa

DEJT

Hej på er,

Då var det fredag! Alma mår äntligen bättre så ikväll ska jag och E på dejt. Minns inte sist vi var på dejt faktiskt! Det var nog väldigt länge sen haha. Det har blivit så att vi helt missat det. Man umgås ju på kvällarna när Alma somnat något timma men det är oftast så att jag då jobbar med instagram/blogg samtidigt som vi kollar på serie eller han tittar på fotboll.

Så ikväll ska vi umgås och göra något kul. Alma får ha kul hos farmor och farfar 🙂

Idag hade jag en intervju på telefon med bättre nyheter så det ska bli spännande och se vad det leder till. Tycker alltid att det är lite svårt med intervjuer för jag är oftast väldigt snurrig i huvudet och på en intervju ska man helt plötsligt försöka säga lite vettiga saker haha. Inte min starka sida kanske hehe.

Men det gick bra iallafall! Nu ska jag fixa lite hemma och sen börja fixa mig själv.

Ha en underbar helg vänner

Fotade lite i sovrummet idag

FÖRE (haha)

EFTER

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.