Interiorbyvanessa

NERVÖS!!

Hej snygging

Sitter vid matbordet hemma just nu och försöker jobba men jag kan inte tänka på annat än Alma 🙁 Hon är nu på förskolan utan mig. Alma har en pedagog som pratar serbiska och jag bad henne att prata serbiska med Alma. Enis föräldrar pratar bara serbiska med Alma så jag vet att hon finner trygghet i språket. Lämnade även Nasse till pedagogen så att hon kan ge den till Alma när hon ska sova. Så fort pedagogen började prata serbiska med Alma så blev Alma som en helt annan person.

Jag gömde mig runt förskolan i 2 timmar och visade mig för Alma 2 gånger under den tiden och Alma var glad 90% av tiden. Nu ska barnen äta så jag hoppas att hon mår bra och äter.

Så nervös! Om dom inte ringer innan så åker jag tillbaka till förskolan om 1 timma.

På tal om annat så är det första gången jag bloggar från min dator och FAN vad mycket skönare det är! Känns som att jag skriver en uppsats haha. Inte för att det är särskilt kul men känslan är underbar! Att blogga från telefonen är sämst i jämförelse!

Jag har en del att fixa inför denna helg. Enis åker till Linköping på fredag med jobbet för lite fest. Så jag är ensam med Alma. Enis måste åka från Linköping redan vid 07 så att vi hinner med flyget till Malmö kl 13. Han lär vara väldigt trött haha men det kommer finnas massor med tid för vila i Malmö. Iallafall för honom 😉 Vi kommer att lämna Alma med Nana och Deda( Enis föräldrar) hon älskar dom nästintill lika mycket som hon älskar oss haha.. Nej nu överdrev jag men hon älskar att umgås med dom. Hon brukar vinka hejdå till oss när vi går hem till dom och hälsar på. Fast att tanken inte är att jag och Enis ska gå. <3

(Det här inlägget skulle upp vid 11:30 idag men glömde visst att tycka på publicera haha)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lindaviberg

    Åh va spännande med språket, förstår om hon känner en trygghet i det! 🌟 Underbart! Hoppas det går bra på förskolan! 💕 Ja visst är det stor skillnad att blogga från datorn.. jag gillar det enormt mycket! 👍😀😀😀