Interiorbyvanessa

SANNINGEN

Hej,

Nu tänkte jag faktiskt skriva lite om sanningen bakom de perfekta bilderna på sociala Medier. Det mesta man ser på sociala medier är bull shit. Jag har nu lärt mig hur sociala medier faktiskt funkar. Jag älskar att styla hemma hos mig. Fixa fint och ta fina bilder. Men tror ni verkligen att det är så det ser ut hemma hos mig? OH NEJ! långt ifrån om jag ska vara helt ärlig. Största anledningen är nog Alma som har sönder allt. Men jag är inte heller perfekt eller lever i ett fläckfritt hem. Jag är precis som du!

Allt du hittar på instagram är perfekt/vackert och lockande. Men de ni måste förstå är att det har tagit ett bra tag och en stor insats att få fram dessa perfekta bilder. De speglar inte verkligheten , de är bara vackra bilder. Menar inte detta på ett negativ sätt. Men att fota sitt hem eller sin mat till instagram tar minst lika lång tid som att ta 100 selfies innan man blir nöjd med EN.

Vad jag egentligen vill säga är att jag är precis som alla andra och mitt hem ser för det mesta ut såhär!

Detta inlägg är med inspiration från bästa Designbymirelle en fantastisk tjej med en fantastisk blogg. <3

Normalt vs onormalt 🙂
Bild 1= normalt
Bild 2= onormalt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annaxelsson

    Bordet som du har i din header, vars är det köpt?😍 Bra inlägg också. Så viktigt att ta upp detta med sociala medier även fast man ibland tänker att ”folk bör ju förstå sanningen bakom”. Men alla gör verkligen inte det.. Bra skrivet !