Interiorbyvanessa

SÅ LEDSEN

Hej hej,

Sitter på soffan med E och tittar på Empire. Känner mig ganska nedstämd efter dagen på dagis med Alma.

Idag ville pedagogerna att vi skulle testa lämna barnen en liten stund. Jag tänkte att det var en bra idé att lämna 1 timma om hon nu ska köra själv hela dagen imorgon. Så jag gick med på det och åkte iväg. Det gick INTE bra!

5 minuter efter att jag åkt så började hon gråta hysteriskt. Pedagogerna lyckades inte lugna ner henne så de ringde mig och jag skyndade tillbaka som en galning. 5 minuter efter att de ringt mig var jag där men Alma hann somna gråtandes i en av fröknarnas famn 😢😢 Det gjorde så ont i hjärtat att veta att hon var rädd och behövde mig men jag var inte där.

Alma sov ganska dåligt inatt och var ovanligt trött. Kan var det därför som hon somnat så plötsligt, kanske var det också därför hon grät så mycket? Nej, jag tror bara att det var för tidigt för henne att bli lämnad. Jag stannade sen resten av dagen och hon gick runt och lekte med sina kompisar men varje 15 min kom hon till rummet där jag satt och bara tittade så att jag var där sen gick hon iväg igen.

Detta med inskolning gör så ont ju!!! Gillar inte det här!! Enis vart helt förkrossad när jag berättade för honom.

Hon sover tryggt nu med sin Nasse och Duda. (Napp)

Hopps på en bättre dag imorgon!

Godnatt <3

Älskar denna bild! Två juggar som älskar att sova <3

Och där har vi Nasse.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.