Interiorbyvanessa

KÄNSLIG

GODMORGON!

Sitter just nu och vilar i soffan. Alma sov inte bra inatt=jag sov inte bra inatt. Hon har blivit förkyld och det stör hennes sömn såklart så hon vaknar flera gånger på natten och typ skriker och somnar om.. jag blir livrädd varje gång och har svårt att somna om. Men det kunde såklart ha varit värre.

Någon mer mamma där ute som är extremt känslig för dålig sömn? Efter 14 månader som mamma kan jag fortfarande inte vänja mig vid en dålig nattsömn:/ jag har verkligen haft tur med Alma som sovit hela nätter sen hon föddes. Hon har alltid varit super rutinerad.

Som spädbarn såg hennes nätter ut såhär
Ammade jag henne kl 18:00
Kl 00
Kl 03
Kl 08
Kl 09

Mellan alla dessa timmar sov hon som en stock! Hon ammades alltid i sömnen och vaknade aldrig. Bortsätt från de få gånger hon var sjuk. Men att behöva vakna varje 3:e timme var ändå tufft för mig.

Idag sover hon 19:00/20:00-07 utan att vakna och de funkar bra för mig men om hon låter i sömmen under natten så är jag som en zombie på dagen. Jag är väldigt känslig för dålig sömn som sagt.

Nog om det! Idag är det sista inskolningsdagen för Alma, imorgon kör hon första dagen själv. Men vi måste vara tillgängliga hela veckan ut så jag kommer vara hemma och jobba/plugga.

Igår

Vi hade en underbar dag igår. Trots att dagen bestod av städning till 80% haha. Städningen blev färdig vid 14. Medan vi städade lekte Alma runt huset. Alma var nöjd och glad hela dagen och allt flöt bara på. Efter städningen åkte vi till Sigtuna och handlade äpplen och havre till äppelpaj. Vi stannade en stund i Sigtuna så att Alma skulle få springa av sig en stund på gräset. OM hon sprang. Hon var överlycklig.

Väl hemma lagade jag middag och Enis bakade äppelpaj. Vi åt middag tillsammans och sen nattade jag Alma. När jag kom ner igen möttes jag av en GUDOMLIGT god äppelpaj!! Sen var det Empire hela kvällen tills vi somna i soffan <3

Älskar Empire! Haha min humor rakt av!

Vi hörs senare sötnos

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.