HERMES – Interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

HERMES

Hej fina,

Vilken underbar dag jag haft idag på stan med Maria. Det är omöjligt att ha tråkigt med den kvinnan. Vi började turen på NK. Jag är ganska rak på sak, visste precis vad jag ville ha så vi gick raka vägen in på Hermes och jag köpte mig ett armband. Jag skrattade så mycket inne på Hermes då Maria som vanligt ska komma med sina grejer. Helt plötsligt ser hon likblek ut i ansiktet och jag frågar henne vad det är? Hon pekar bara på ett gäng armband/klockor och jag ser att priset ligger på ca 100.000kr haha! Maria sa bara ”jag sätter mig här fint tills du är klar” jag ska inte röra något! Maria är väldigt klumpig av sig och lyckas väldigt ofta ta sönder saker. (Älskar dig) jag svarade bara ” ja, tack ! Sitt där! Jag vill inte ha med mig en livstidsfaktura hem pågrund av att du har sönder något.

Jag måste bara berätta om när vi var i Spanien. Jag och Maria satt på frukosten en morgon. Vi hade tjafsat lite kvällen innan (vår första resa ihop) när Maria står i kön för att plocka sin frukost så ser jag hur hon plötligt tar glasbrickan som står tom (slut på glas alltså) och ställer sin tallrik på den och börjar röra sig mot maten. Jag satt vid bordet och tänkte ” vad fan håller hon på med?

Tänk er ett tjockt porslinsfat i samma storlek som en vanlig matbricka. Maria trodde då att det var en matbricka och gick glatt runt med porslinsbrickan med sin frukost på. Jag dör av garv. Jag gråter och kan knappt prata. Jag ser att personalen skrattar ihjäl sig och vet inte vad de ska säga till henne. Personalen behöver brickan för att ställa nya rena glas på den till alla andra gäster. När hon väl kommer till bordet och ser att jag skrattar så att jag gråter så undrar hon så klart vad jag håller på med. Jag skrattar så mycket så jag kan inte få ut ett ord. Efter en LÅNG stund så fick jag ut ”VAD GÖR DU? Hon sa bara irriterat ”vadå”? Jag bröt ut i skratt igen, pekade på brickan och då började hon fatta. Hon ser sig runt och ser att INGEN i hela restaurangen bär på en bricka. DÅ börjar hon skratta själv och sa ” var det därför den va så tung”. Ni vet såna där minnen man har med sina vänner som kommer stanna för evigt. Det minnet är ett sånt för oss.

Det där vad bara ett litet exempel på hur galen och underbar min Maria är.

Iallafall, efter Hermes så åt vi den godaste Caesar salladen jag ätit i mitt liv! Våning 4 på NK, minns inte vad restaurangen heter tyvärr.

Vi gick sedan in på Mini Rodini och sen vidare till Sturegallerian, där fikade vi och handlade lite mer Mini Rodini till Alma. Hittade den mest underbara ryggsäcken till Alma. Får ont i hjärtat av att veta att hon börjar förskola snart :'( Vi gick även in i Zara.

Jag hade verkligen en toppen dag! Nu ligger jag bredvid Alma som sover, jag måste ner och fixa lite grejer men sen ska jag också sova!

Godnatt hjärtan

Hello cutie,

What a wonderful day I had today in Stockholm with Maria, it’s impossible to have a boring moment with that woman. We started the shopping at NK. I’m pretty straightforward, and i already knew what I wanted so we went straight on to Hermes and I bought a bracelet.

I laughed so much inside at the Hermes shop. Suddenly Maria gets all white in her face and I ask her what it is? She just points to a bunch of bracelets / watches and I see that the price is about 10.000€ haha! Maria just said ”I will sit here until you’re done” I do not wanna touch anything! Maria is very clumsy and succeeds very often to break things. (Love you) I just answered ”Yes, thank you! Sit there! I do not want to get a lifetime invoice home because you manage to brake something. (This sounds better in Swedish haha)

I just have to tell you about when we were in Spain.

Me and Maria sat at breakfast one morning. Maria stood in line to have her breakfast and I see how she suddenly takes the empty glass tray and puts her plate on it and begins to move towards the food . I sat at the table and thought, ”What is she doing? Imagine a thick porcelain tray in the same size as a regular food tray. Maria thought that it was a food tray and walked happily around with the porcelain tray with her breakfast on it. I start laughing so much I could barely breath.

I see that the staff laughs and do not know what to tell her. The staff needs the tray to put new clean glasses on it to all the other guests. When she walks towards me and sees that I’m laughing so much and Crying at the same time, she clearly wonders what I’m doing.

I’m laughing so much so I can’t get one word out. After a while I could say ”WHAT ARE YOU DOING? She just said ”what”? I started laughing even more. I looked at the tray and then she began to understand. She looks around and sees that No one in the whole restaurant has a tray. Then she begins laughing herself and said, ” that’s why it was so heavy?”

You know, memories you have with your friends who will stay forever. That memory will stay forever for us.

That was just a small example of how crazy and wonderful my Maria is.

By the way, after Hermes, we ate the best Caesar salad Im the whole world. It was so good. Floor 4 at NK, do not remember what the restaurant is called unfortunately.

Then we went to Mini Rodini and then on to Sturegallerian, where we find some more Mini Rodini to Alma. Found the most wonderful backpack for Alma.

Starting to hurt that she starts kindergarten soon :'(

I really had a great day! Now I’m laying next to Alma, I have to go down and fix some stuff but then I’ll sleep too!

Goodnight sweetie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Interiorbyvanessa

    Hahahah, det var de bästa du gjort! Helt klart! Jag kan aldrig berätta historien för någon utan att skratta ihjäl mig. Till slit tappar personen intresse 😂😂 hhahah ❤️❤️