Unna mig – Interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Unna mig

​Hej fina,

Nu har jag precis ätit underbar grillmat. Vi spontant grillad e lite kött och åt med ris och sallad. Testade mig på liten rött vin men nej. Jag kommer aldrig lära mig dricka vin. Tragiskt jag vet. Haha
Imorgon åker jag in till stan med Maria för lite shopping. Imorgon ska jag unna mig något fint, vad det är får ni se imorgon 😉 hoppas bara den finns i butiken. Finns ju en butik i hela Sverige och den ligger i Sthlm C 😉

Godnatt sötnos

Hello sweetie,

I have just eaten wonderful barbecue. We spontaneously grilled some meat and ate it with rice and salad. Tried to drink some red wine but no. I will never learn to drink wine. Tragically I know. Haha

Tomorrow I go to Stockholm city with Maria for some shopping. Tomorrow I'm going to buy me something nice, what it is you'll see tomorrow;) Just hope it's in the store. There is only one shop in all of Sweden and it is located in Stockholm City;)

Goodnight Sweetheart

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.