PÅ G – Interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

PÅ G

Godmorgon fina,

Imorse när jag vaknade så kände jag direkt att idag måste vi ut i naturen och bara njuta! Jag känner att vi behöver det. Packa picknick och ta cyklarna ut någonstans, låta Alma pilla på lite gräs och bli skitig.

Jag har haft lite svårt att anpassa mig efter att vi kom tillbaka från Montenegro. Där gick vi ut varje dag och var ute hela dagen och bara njöt, inga måsten. Vi mötes av lite tråkiga nyheter och en massa måsten direkt när vi kom hem. Det blev som en örfil! Bla skulle jag lämna in min årsredovisning innan den 31 som jag glömt skriva på. Nu är alla måsten lösta och allt gick bra så nu ska vi njuta av semestern.

Alma var väldigt glad över att vi var hemma till en början men nu är hon mest arg hela tiden. Tror att hon tycker det ät tråkigt att vi inte gör lika mycket kul som förra veckan.

Inlägget skulle egentligen handla om den fina lampan ni ser på bilden men av någon anledning så fastnat jag alltid i något annat ämne och skriver om det istället haha.

Iallafall! Lampan på bilden är nu beställd och kommer nästa vecka. Den kommer från Sleepo.se  som nu har 20% rabatt på HELA sortimentet + fri frakt. Grymt bra va? Använd sommar20 i kassan gäller endast denna helg 29-30 juli.

Vi hörs sen kram 

Inlägget innehåller reklam länkar 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.