NYTT – Interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

NYTT

Gokväll,

Nu kommer jag till ett sånt inlägg där jag ska berätta hur jag faktiskt mått idag och inte bara skriva om vilken underbar dag jag haft. Visst har jag haft en bra dag, vi var och hälsade på Enis släkt som är här från Luxemburg, de har en liten dotter på ett år som är så otroligt söt. Det var jätte trevligt att träffa dom. Alltid kul att prata med "nyblivna"
Mammor haha. Vi har så mycket gemensamt. Trots detta så har jag känt mig så stressad över bloggen. Vet inte riktigt vad jag stressar över men det är bara jobbigt. Det är inte kul! Hamnat i någon bubbla där jag inte kan sluta tänka på bloggen och vad jag ska skriva om mm.. är det något fel på mig?

Alla dessa tankar gör mig galen. Jag blir inte längre mig själv på bloggen när jag hamnar i en sån bubbla.

Nog om det. Måste lära mig att fokusera på rätt saker.

Jag ville visa er lite nytt från Hübsch interior. På de första bilderna är allt från dom, på de sista bilderna ser ni hur det blev efter styling:) det är bara tillfälligt då allt ska upp till vårt nya kontor sen i september. Jag är iallafall supernöjd med allt. Grymt bra kvalité på möblerna, marmorskiva vägde ton haha, kunde inte få ut den ur kartongen själv Hahah. Nästan så att jag fes när jag försökte få ut den av så mycket som jag tog i.

Vad tycker ni om bordet och stolen?

Glöm inte min tävling i samarbete med Hotels.com. Ni vinner en resa till New York. Att delta tar 30 SEK och du behöver bara ange namn och mail, du kan avregistrera mailen när du vill sen utan att de påverkar tävlingen 😘

Kärlek

Good evening

Now I will come to that kind of post where I'll tell you how I actually feel today and not just write about what a wonderful day I had. Sure, I have had a good day, we went to see E cousins, who are here from Luxemburg, they have a little that's one year old. She is so sweet.

Always fun to talk to Moms haha. You have so much in common. Despite this, I have felt so stressed about the blog. Do not really know what I'm stressing about, but it's just hard. It's not fun! Im in a bubble where I can't stop thinking about the blog and what to write here etc .. what is wrong with me?

All of these thoughts make me crazy.

I'm no longer myself on the blog when get stressed like this. Well Enough about that I just have to learn to focus on the right things.

I wanted to show you a some new future Hübsch interior. At the first pictures (before styling) you will see all the products that are from Hübsch interior. On the last pictures you see how it became after styling 🙂 it's only temporary because everything will go to our new office in September.

I'm really happy with everything. Very good quality on the furniture, marble table was so freaking heavy haha, could not get it out of the carton by my self Hahah. I almost farted when I tried to take it out haha.

What do you think about the table and the chair?

Don't forget my giveaway, participate in the post before this one. It's so easy. Takes 30 seconds and you just give name and email. And you can just unsubscribe to all emails after this it so not affect your chances of winning.

Love

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.