GOOD MORNING – Interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

GOOD MORNING

Jag startade min morgon 08:00 med att gå ut och springa ett varv i vårt fina område, hälsade på grannar som alla var helt chockade över hur brun jag blivit haha! Jag körde sen lite stryka på gräset inne på vår tomt. Nu sitter jag med Alma och väntar på att E ska komma hem med frukost.

När jag kom hem igår låg det en massa kartonger under trappen. Jag är en sån som inte kan låta saker ligga (förutom disken och tvätten då haha) hatar att tvätta! Så alla väskor var uppackade 20 min efter att vi ställt in första foten i huset. Möblerna var uppackade och monterade efter 2h och kartongerna ute på uppfarten.

Almas nasse åkte in i tvättmaskinen 1 minut efter att ni kommit hem. Hon går runt med den överallt nu. Det ser så förbaskat gulligt ut men den åker i marken så ofta och blir så smutsig. Får panik. Sist jag tvättade den, såg hon den ligga i tvättmaskinen och herregud vilket liv det blev!! Hon stod och grät och pekade på maskinen och när jag sa att jag inte kan få ut den så sluta hon gråta och skrek allt vad hon hade istället, spände sina knogar och skrek så hon blev alldeles lila i ansiktet. Det såg också ganska gulligt ut haha! Det var nästan så att jag öppnade maskinen för att ge henne nasse men det gjorde jag inte. OM hon var glad när hon sen fick den ren och torr! Haha

Nu är E här! Vi hörs senare

Good morning,

I started my morning at 8 o’clock with a run in my neighborhood , said hi to our neighbors. Everyone was completely shocked about how brown I was haha! I finished my workout with straight in our garden.
Now I’m sitting with Alma and waiting for E to come home with breakfast.

When i came home yesterday I found some packages under the steps. I’m one of those that does not let things lie (besides the counter and the laundry then haha) hate to do the laundry!

So all the bags were unpacked 20 minutes after we set the first foot in the house. The furniture was unpacked and mounted after 2 hours and the cartons were out on the driveway. Alma’s little friend (Nasse) went into the washing machine 1 minute after you got home. She walks around with it everywhere now. It looks so outrageously cute but it goes so often on the ground and gets so dirty and that gives me panic.
Last time I washed it, she saw it lying in the washing machine and my god She hot mad !!

She stood and cried and pointed at the machine and when I said I could not get it now, she stopped crying and instead started screaming so loud and so hade That She became purple in the face. That was also kind of cute! I almost opened the machine to give her nasse but I did not. IF she was happy when she got it clean and dry! Haha

Now, Hubby just arrived with breakfast! Talk to you later

Nuförtiden leker hon med våra skor helatiden. Hon sätter på sig dom och går iväg

She has started playing with our shoes, she puts them on and walks around

Det var lite tidigt att vakna kl 05 för Alma. (När vi skulle åka till Montenegro

It was to early for Alma to wake up at 5. (When we were going to Montenegro)

Nasse är med

Ingen lek utan nasse

No playing without Nasse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.