Interiorbyvanessa

Mitt livär inte perfekt

Godmorgon sötnosar,

Påväg till jobbet nu, utbildning hela dagen med mitt team på jobbet. Bästa teamet.

Idag mår jag lite bättre, men de är svårt att släppa taget om saker och ting när man inte kan få en förklaring till varför vuxna beter sig som dom gör. Almas familj är inte stor, så när en person som ska stå henne närmast inte dyker upp på hennes 1 årsdag så gör det verkligen ont i hjärtat, kanske hade personen en anledning? Det vet jag inte, eftersom personen i fråga aldrig hörde av sig eller har gett en förklaring eller tagit sig tiden att knacka på dörren och säga hej till Alma. Allt för att två vuxna människor inte kunde komma överens? Då ska våra små barn lida för det.

Sen finns det en handling hos den personen som bara gör mig så förbannad. Spela som ingenting och förvänta sig att man ska dyka upp (pratar inte om mig) hur kan man vara så egoistisk mot en liten tjej på 1år.

Märker nu att jag inte alls mår bättre, gråta på bussen är inget man gör om man mår bra. Men jag kommer komma över detta och när jag väl gör det så kommer allt vara som bortglömt.

Jag har börjat känna mig bekväm i att ha en blogg nu. Jag kan inte bara skriva om inredning i min blogg och aldrig dela med mig om mitt privata liv. Sjävklart skriver jag jag inte allt som sker i mitt liv men det känns som att jag är falsk mot mina läsare om jag bara skriver om allt kul alla roliga samarbeten och planer vi har och aldrig delar med mig av mina skit dagar. Mitt liv är inte perfekt, jag kan bli ledsen och må dåligt. Jag kan brytas ned av allt stress. Jag begår misstag. Ingen är perfekt. Men man måste lära sig att säga förlåt om man gjort något fel och möjligheten ges. Tack och lov så har jag inga problem med det.

Så mitt liv är också skit ibland. Just so you know.

Hugs

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.