Interiorbyvanessa

Ballingslöv

Hej fina,

Hoppas allt är bra med er, jag sitter och tittar kök. Kan inte låta bli! Vi har inte ens köpt en tomt än men äsch! Jag kan väl kolla kök ändå haha?

De husleverantörer vi pratat med samarbetar med Ballingslöv. Går såklart att välja vilken husleverantörer som helt men jag föll pladask för det här köket. Färgen och modellen på luckorna är bara för jävla snyggt! Tänker mig allt detta med mässing detaljer.

Vet inte vad jag vill ha för kök än såklart men att de ska vara modern stil och en stor köksö centrerat det vet jag med säkerhet.

Vitt/svart/grönt/ vet inte. Mörkt är så snyggt, ljust är snyggt! Finns för mycket snyggt! Blir helt hög av all inspiration!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.