Interiorbyvanessa

Lindex showroom

Snällaste Maria, tusen tack för att du tog emot oss!

Hej hjärtan,

Vilken rolig dag vi har haft idag. Vi började dagen med att åka in till stan. Jag måste bara säga fyfan för parkering inne i stan! Vi åkte direkt ner i ett parkeringshus och vi hittade tillslut EN ledig parkering i hela parkeringshuset!

Aja, strunt i det 🙂 Maria, Alma och jag satte oss först på Joe & the juice och åt en macka från himmelen, så fantastiskt god! Sen vid 13 gick vi till Lindex Showroom. Det var så himla kul! Fina Maria tog emot oss och visade alla Lindex fina nyheter. Mina absoluta favorit var deras sovkläder och underkläder sortiment! Helt fantastiska. Jag fick även äran att testa några kläder och både jag och Alma fick med oss en påse nyheter hem! Tusen tack! Jag kommer att visa er kläderna imorgon.

Så spännande att få höra mer om Lindex och deras visioner och mål. Ska bli super kul att besöka de igen i augusti.

Tack snälla Maria för att vi fick komma och vi ser fram emot att ses igen i augusti!

Vi hann även med ett möte på nybygget i Arlanda stad med Ahus, mötet gick bra och vi ser fram emot att få vår skiss. Imorgon väntar ett nytt möte med fiskarhedenvillan.

Nu ligger jag haft död i soffan och jag hör hur sängen ropar mitt namn.

Godnatt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.