Interiorbyvanessa

Bygga vårt drömhus

Hejsan!

Haft en bra dag? Ni som följer mig på instagram kanske har märkt att jag inte är lika aktiv längre. Jag har inte fotat hemma hos mig på över 1vecka. (Extremt ovanligt) jag har bara inte haft tid. Vi lägger ner mycket tid på våra planer att bygga ett hus. Just nu håller vi på med att få in offerter på olika husleverantörer för att se vad vi hamnar i pris. Vi letar även tomt som galningar haha. Jag måste även fokusera på studierna ( läser till inredare hos Inredningskurser.se. Men snart så är jag tillbaka igen. Vi har semester snart och då blir allt mycket lättare.

Imorgon blir det ett besök på Lindex showroom. Ska bli spännande att se deras kommande kollektioner till hösten.

Nu ska jag och E vila på soffan med godis och glass. Precis vad man behöver efter en stressig dag med 123456 mejl konversationer och telefonsamtal.

Godnatt

Vill ha nu!
Bild från @alphafoodie på instagram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.