DUKNING – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

DUKNING

| inlägget är i samarbete med Rent A Tent AB |

Godmorgon!

Då var helgen förbi och nu väntar en ny vecka, har ni påbörjat er semester än? Vi jobbar juni ut sen är det dags för semester för oss! Nu när kalaset är över så kommer denna vecka bli mycket lugnare för oss här. Det känns skönt!

Till Almas kalas bjöd vi 36 personer. Tro det eller ej så hade vi inte så många bord eller stolar haha så vi bestämde oss för att hyra både möbler och porslin. Vi kom i kontakt med Rentatent.se och hyrde allt från dom! Vi är så nöjda deras service, de kom tidigt på lördagmorgon och lämnade allt på altanen och hämtning är planerad idag på FM.

Allt var i toppskick och skolorna var favoriterna, så sagolikt fina!

Trevlig och hjälpsam personal. Toppen helt enkelt!

Rekommenderas!

Hoppas ni får en fin måndag

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.