Bästa dagen – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Bästa dagen

Hej fina ni!

Vilken dag vi har haft! Helt underbar, det var långt över förväntan! Alla hade kul, maten va magiskt och allt flöt bara på superbra! Så tacksam över denna dag!

Alla dekorationer till kalaset är från Kalasdekorationer.se tusen tack för ett fint samarbete, jag kan inte mycket om ballonger men herregud vilken kvalité, Alma bet på ballongerna, mosade dom och inte en ända gick sönder! Super skönt! Annars så tycker jag att Kalasdekorationer.se och Bröllopsdekorationer.com som dom även kallar sig har ett fantastiskt utbud, de har allt man behöver för att dekorera festen! Rekommenderar starkt.

Almas underbara tårta och kokos klubbor var från Dintarta.se, fantastiskt fin och god tårta! Super söt personal och så uppskattat att den levereras hem till dörren, rekommenderas! Tack för ett fint samarbete

Nu sitter jag och Alma i soffan och myser, snart ska vi gå och lägga oss, lång dag idag så jag saknar min säng. Tror att jag hör sängen ropa nu

Godnatt vackra’

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.