Kalas inspo – Interiorbyvanessa
interiorbyvanessa

Interiorbyvanessa

Annons

Kalas inspo

Bilder från printerest

Hej fina
Letat inspiration till Almas kalas som är nu på lördag, jag har beställt allt (tror jag) jag har en bild i huvudet på hur allt kommer att se ut men man vet aldrig hur det blir, kommer färgerna matcha fint? Kommer det se tomt ut/för mycket ut. Jag är extremt petig med placering av saker och ting. De måste få en perfekt helhet! Jag tenderar att vara väldigt hård mot mig själv så är ganska nervös inför fredag då allt ska upp! Som tur är har jag tagit ledigt från jobbet på fredag så jag har hela dagen på mig att åka runt från butik till butik om något går snett haha.

Färgerna jag kommer använda mig utav är ljusrosa, guld och vit. Sen blir det en del grön också.

Ha en fin kväll <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbyvanessa

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons