Interiorbyvanessa

Inredningskurser

Hej på er!

Vad har ni gjort en tråkig regnig dag som denna? Vi har bara hängt hemma, eller juste vi fotade ju Alma, sen när E kom hem från jobbet så åkte jag till simhallen och simmade lite. Älskar att simma! Höll på att somna i bastun dock, det var lite läskigt haha. När jag kom hem sen så sov Alma med pappa såklart, han somnade samtidigt som han nattade henne, jag undrar vem som somna först haha! Dom där två sover helatiden! Jag avslutade kvällen med ett avsnitt av house Of Cards. Bästa serien, tittar ni på den?

Nu ska jag snart lägga mig men kom på att jag har en sjuk nyhet! Jag ska läsa till inredare, ska gå en kurs på halvfart hos inredningskurser.se . Så om 1år är jag utbildad inredare och homestylist. Eller vadå och homestylist, det är väl samma sak, haha jaja, ni förstår. Jag kommer jobba som vanligt på mitt nuvarande jobb, och studera när jag är ledig

Super taggad iallafall!

Imorgon är de juni, hur sjukt känns inte det!
Bjuder på några bilder jag lagt upp under maj månad på min instagram

Godnatt vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.