Interiorbyvanessa

FOOD SPRING

| Inlägget är i samarbete med FOODSPRING |

Hej finisar!

Jag har under ett tag nu använt mig utav foodsprings produkter och jag är mycket nöjd! Dricker shape shake varje kväll för att hålla sötsuget nere efter middag och den hjälper verkligen, gott, nyttigt och enkelt 👌🏼 ibland tillsätter jag färska bär för att lyxa till det lite.

Jag äter varierat och lite vad jag känner för, älskar sallad älskar pizza haha, men just på kvällarna vill jag inte stoppa i mig en massa skräp för då vaknar jag och ser gravid ut på morgonen. Därför är shape shake perfekt för mig.

Har även testat deras gröt och protein bars men shape shake är min favorit!

Om ni är sugna på att testa så hittar ni den Här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.