Interiorbyvanessa

Sociala medier

Hej,

När jag kom ner från övervåningen så ser jag att E somnat i soffan. Man kan ju fråga sig var Alma fick sina sovvanor ifrån… Hon är precis som sin far och kan sova upp till 14h varje natt.. Mina små sömntutor.

Iallfall, nu när båda sover sött så kände jag för att prata av mig lite angående pressen på Instagram, jag har verkligen funderat på detta och tycker att det är sjukt hur pressad jag kände mig i början när jag öppnade mitt konto. Pressen av att få många likes, ångesten av att jag inte hade tillräckligt med möbler/inredning hemma, förvirringen när en bild jag tyckte va fin inte alls gillades av mina följare. Fan var löjlig jag var! Men samtidigt kan jag förstå mig själv och många andra där ute då jag vet att jag är långt ifrån ensam med dessa känslor. Jag är bara glad att jag släppt allt det nu och njuter av att ha ett Instagram konto.

Förr handlade allt om Instagram, hur många likes, hur många kommentarer, hur många nya följare per bild! Jag kände att jag inte var bra nog. Jag hade inte alla möbler/inredning jag ville ha eller vad som va ”inne”. Jag pressade mig själv in i det sista för att hinna ta fina bilder och publicera i tid. Det var förjävligt! Jag skäms lite av att skriva detta men jag känner att jag måste, jag vet inte exakt hur jag växte ifrån dessa känslor men jag bara slutade bry mig. Någonstans förstod jag att det inte spelar ingen roll vad folket tycker om mina bilder, eller om jag inte hunnit publicera en bild just den kvällen. Varför pressar man sig själv så mycket?

Jag har haft mitt konto i snart 7 månader och har idag 104.000 följare, har jag kämpat arslet av mig? JA! var det värt? jag vet inte! Både ja och nej! Jag är stolt över mig själv, glad över att jag öppnat kontot, jag har lärt mig extremt mycket och vill och kommer fortsätta lära mig men jag är inte stolt över vad jag utsatte mig för psykiskt. Hade önskat att jag var starkare än så då. Men man lär sig så länge man lever.

Gå inte runt och må dåligt över onödiga saker, livet är för kort!

Bjuder på en bild på det finaste jag har då jag inte hittar en passande bild till mitt inlägg, haha!

kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.