Interiorbyvanessa

Mumsig frukost

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott. Alma somnade redan vid 17 men vakna vid 03 och stökade lite, hon somnade om efter 5 min och sov till 07. Men jag kunde inte somna om så låg vaken till 04/05 😩 jag är väldigt bortskämd med sömn då Alma alltid sovit superbra. Så om hon stökar en natt så är jag helt slut dagen efter haha! Men men, det är väl inget en kopp kaffe inte kan fixa! Inte sant?

Idag ska det besvaras en massa mail samt komma överens med rentatent Stockholm om vad/hur många stolar och bord vi ska hyra till Almas kalas. Sen måste jag också bestämma vilken mat vi ska köpa! Jag skall ej laga till 30 personer haha!
Min vän Maria kommer över vid 13 idag också så de ska bli kul!

Nu ska jag och Alma äta frukost! Älskar att mixa ihop en smoothie på morgonen, mums!

Ha en underbar dag vänner

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.