Interiorbyvanessa

Vardagslyx

Vardagslyx!

Jag har verkligen börjat älska sallad, så gott. Men de måste vara salladsost i annars är de inte alls kul! Ett tips! Ha vattenmelon i salladen, fan va gott! Mango,jordgubbar,apelsin mm, mycket gott till sallad 👌🏼.

Jag minns första gången jag åt sallad med vattenmelon, jag tyckte de var så konstigt till att börja med men det var min första dag på jobbet och kollegorna tog de så jag körde på samma. Nu hade den här salladen som jag aldrig kommer att glömma, getost och jag klarar inte av getost, jag mår illa bara av lukten och tanken att behöva äta de. Hur som helst!
Där satt jag med min nya chef och kollega på en utav deras favorit restauranger inne på stan och försökte låtsats som ingenting, men herregud jag tror jag började svettas efter ett tag för jag kände bara att om jag tar en tugga till så spyr jag. Jag vill inte låta löjlig eller otacksam men det va inte min smak kan vi snällt säga!

När de frågar mig vad jag tycker om maten de frågar vad jag tycker om maten så svarade jag jättegott Hahaha, varför?! men sen efter x antal tuggor när jag började känna att jag inte får i mig en tugga så va jag tvungen att säga att de inte riktigt va min smak haha. Varför sa jag inte bara de direkt? Så onödigt av mig. Jag minns inte ett ord av vad som sades på den lunchen. Allt jag minns va maten! Och ni kan ju gissa vad samtalsämnet va på kvällen sen när jag kom hem till E! De va det ända jag pratade om haha.. ja ja, nu fick ni läsa lite om konstiga jag!

Ha en fin kväll! Puss.. puss säger man väl inte längre.. kram då? KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.