TAGGAD

Heej sötnosar, 
 
Äntligen får jag tid till att blogga, har ju hängt med lillan hela dagen och då är det svårt att få tid över till annat än att vara med henne :) Alma är äntligen frisk nu men i fick höra att de går magsjuka på förskolan (igen) så Alma får vara hemma med mig istället hela veckan :) Det ska nog gå bra. Vi löser Vardagspusslet med att E tar största ansvaret på kvällen så att jag hinner jobba på då medan de leker osv. På så sätt funkar det fint för alla :) 
 
Jag är så taggad idag! Snart kommer min galet snygga svarta marmorskiva och jag är så nyfiken på hur det kommer att se ut! Jag ska även byta alla knoppar i köket. Svart matt blir det:) Det kommer bli så bra!! är ni lika taggade som mig på att se resultatet?:) 
 
Annat snyggt som jag kommer att ha på väggarna vid matplatsen är dessa krokar i mässing. De är så snygga! 
 
Nu hittar de på rum21 HÄR (adlink) 

Jag kommer ha de som väggdekoration, alltså inte hänga något på dom, Men jag funderade på att försöka hitta något köksrelaterat att hänga på en krok. Jag har ide, får se hur det blir. 
 
Jag tog ett annat roligt beslut idag som innebär en flytt ;) och det ska bli så spännade att se hur det blir :) Man måste våga testa annars kan man aldrig veta. 
 
Ha en fin kväll babes 
 
Kram 

#inredning
Mirian

Hej igen, tänkte kika med dig om du kan tipsa mig en bra butik där jag kan hitta ramar i stl 100 x 100, i stilen barock. Tack på förhand :-)

Svar: Hej tyvärr inte :/
Vanessa Valderrama

Mirian

Hej igen, glömde att skriva att ramen ska vara färgen silver, Tack på förhand :-)