VECKANSNYHET

Hej sötnosar,
 
Mår ni bra? Jag mår toppen just nu! Känner att jag äntligen börjar komma igång med mina jobb och de känns strukturerat. Hatar att känna mig vilsen. Händer inte ofta men det är den värsta känslan jag vet. Nu känner jag mig på banan igen :) 
 
Idag jobbar jag hemifrån och startade morgonen 05:00!!! Jag trodde det var en dröm, mardröm menar jag när jag hörde Alma sjunga aka dig, aka dig anna tar ja diiigg. Vi ignorerade henne totalt i 30 minuter tills hon började ropa mamma, pappa, mamma, pappa!!! Då kände jag mig tvungen att hämta henne. La henne med oss i sängen och ignorerade henne ytterligare 30 minuter haha. Sen sa hon oppa, oppa vilket betyder öppna men öven upp!
 
UPP ur sängen kärring, i princip hehe. 
 
Så då gick vi ner och jag satte på tv:n och la mig med Alma i soffan, jag somnade om i 20 min och vaknade av att alma ropar oppa, oppa från köket. Hon vill då ha sin morgon gröt (har blivit en tradition) Hipp gröt i påse. Det är hennes förfrukost. Sen efter det äter hon sin stora frukost med macka, fil, frukt mm. 
 
Jag fungerar inte innan kl 6. Alltså det är omöjligt. Jag kan inte vakna innan 6. Alma vet typ om de men ibland orkar hon inte vänta på sin trötta mor ;) 
 
Nu har jag suttit och jobbat/mailat/beställt lite saker samt tagit emot gubbarna från second hand som var här och hämtade en del möbler. De är här en gång i månaden och får grejer av oss :) 
 
Jag har lagt till en kategori som heter Veckansnyhet och de kan vara allt från Inredningsnyheter till nyheter i min karriär/jobb. Hoppas ni gillar det. 
 
Jag inviger kategorin med att visa upp denna nyheter från ELLOS. Superfin stol i sammet till bra pris. Väldigt snygg att ha till ett runt bord i marmor eller ett runt bord i massiv trä. oh snyggt! 
 
 
Och vet ni!  Nu har jag rensat hallen och den står helt tom! Ska bli så spännande att starta ett nytt projekt med hallen. Min hall är väldigt smal så det är viktigt att inreda smart men ändå snyggt. Men viktigast av allt, MAXA förvaringen haha. Vi behöver så sjukt mycket förvaring!  Ni kommer få följa med såklart! Förebilder på hallen kommer ikväll! 
 
Stolen hittarr ni HÄR
 
Kram 
 
 

#barnrum #barninredning #inredning
Anonym

Är stolarna slut?länken funkar inte

Svar: Ja, stolarna sålde slut idag. De fanns igår kväll när jag la upp men nu är de slut. Galet fort de gick, de fick precis in dom liksom :/
Vanessa Valderrama