LYX VS BUDGET

(null)

Hej finisar, 

Nu sover Alma och jag har placerat mig på soffan. Just nu står E i köket och fixar kladdkaka med vaniljsås till oss. Han som sa att vi skulle köra salladsvecka nästa vecka då vi ätit för mycket skit, men jag antar att han menar från och med imorgon? Hahaha 😆 

Så söta ni är som gillar mina tips/lyx vs budget inlägg! Om det är något annat ni gillar extra mycket så är det bara att säga till :) 

LYX VS BUDGET 
Överkast i sammet 

Jag har haft både Lyx varianten och budget varianten. Just nu använder jag budget varianten och måste ärligt säga att jag gillar den bättre. 

Det blåa överkastet är ett sammetöverkast från Linum design och färgen heter bläckblå. Riktigt snygg. Lyxig och väger bly! Alltså jag skojar inte. Så tung haha! Pris 3999kr finns i flera färger. 

Plus : lyxig känsla, bra kvalité
Minus: Dyr, och så fastnade det lätt skit/damm/hår på den. Man var tvungen att rolla den direkt om den nuddat golvet. Riktigt jobbigt. Den så liksom smutsig ut.  

-

Det vita överkastet från Jotex är också i sammet, vit. Väger också en del men lättare än Linum men ser fortfarande lika lyxig ut. Pris 1899kr 
Plus : Bra pris, Lyxig och bra kvalite. Fastnar inget ludd på den! 
Minus: Jag är väldigt nöjd med denna så det 
finns egentligen inget negativt att säga om överkastet förutom att alla överkast i sammet är väldigt stora och tunga så lite jobbiga att förvara om man inte har massor med plats för förvaring haha. 

Överkastet från Linum hittar ni  HÄR till 20% rabatt dessutom med koden HAPPY20 (gäller bara idag)
Och överkastet från jotex HÄR men vänta till den 26 då ska ni få en saftig rabattkod <3 
 
 
(null)

(null)
(null)Anonym

P

Anonym

Åh längtar till rabatten

Svar: Den är uppe nu 😊
Vanessa Valderrama