LYX VS BUDGET

Halloj :) 

Känner mig lite extra glad och flummig idag! Fick en fantastiskt fin överraskning idag och jag måste ärligt säga att jag släppte en tår lite i smyg. Jag är så stolt över mig själv och så glad att jag äntligen lyckades. 

Nu ska jag stanna upp och säga

"fan vad jag är bra" de finns inget stopp på mig. Jag kan klara allt. Från att varit på botten så tog jag mig upp, starkare än någonsin och så stolt över mig själv. Jag är en riktig krigare, inget stoppar mig. 

Jag är en person med mycket känslor och tänker väldigt mycket. Jag kan bli extremt ledsen och må riktigt dåligt men jag lyckas alltid ta mig ur skiten. 

Som ni vet, ingen är omtyckt av alla, jag har mina "hatare" som gärna vill förstöra för mig och självklart påverkar det mig ibland, men jag är så stolt att jag lyckas ta mig upp varje gång och varje gång ännu starkare. 

Överraskningen jag fick idag visade bara att inget/ingen kan trycka ner mig.  Jag stöter på motgångar men dom kliver jag bara över och mosar varje gång och kommer tillbaka ännu bättre och ännu starkare. 

Om du är som mig och har någon som inte vill dig väl. Om du blir sårad, tillåt dig själv att vara ledsen. Gråt om du måste men sen ställer du dig upp och visar vem du är. Du lär dig av människors hat/avundsjuka och du använder det som bränsle för att köra över allt i din väg. Bara kör och fokusera på dina mål och ditt liv. <3 

Nu! Till ett fantastiskt tips! :) 

Som ni vet så har runda speglar blivit extremt populärt! Jag kommer till min hall ha en rund spegel men 110cm ( som jag har i vardagsrummet)  är lite för stort där så jag kommer nog satsa på ca 80cm. 

Kolla här! En spegel från det fantastiska märket AYTM för 1800kr 70cm i diameter 
(null)

Sen har vi denna för 199kr 65cm från Rusta haha helt galet! (null)
Den är alltså 5cm mindre men absolut ett alternativ om man vill ha en billigare variant. 

Jag älskar verkligen att kombinera dyr inredning med billig inredning. Design inredning med vanliga rusta/ÖB inredning, men just denna gång hade jag valt AYTM spegeln. 

Glöm inte klicka på hjärta om ni gillar dessa inlägg! 

Nu är klockan strax 21! Dags att umgås med min man! 

Godnatt, sov gott <3