HAPPY FOOD STORE

Hallå sötnöt, 

Precis kommit hem från invisningsmiddagen hos Happy food store på stan. Eko-koncept som öppnar sin första butik i Sverige imorgon på Sveavägen 22.  Så härlig butik med sånt brett utbud! Älskar! Det vi ger Alma hemma är 90% ekologiskt. Till och med kött försöker vi ge ekologiskt så mycket det går. Men sen äter hon vad som helst hos andra såklart :) 

Vi bjöds på vegansk middag i deras veganska café som ligger i butiken. Sjukt intressant. Det såg först ur som en färgklick, titta! Och jag tänkte vad är detta!!! 
(null)
Det var faktiskt riktigt gott! Jag älskar kött men jag är öppen för att äta mindre kött. Problemet är att jag är lite lat för att engagera mig i att hitta annat att äta istället för kött. Detta var sjukt gott fast jag har ingen aning om var det var hah så fråga inte 😅  gott iallfall!  

Sen var der efterrätt! Allt eko såklart :) 
(null)
MUMS!!! 

Och mitt fina sällskap! 

(null)

@parvinsharifi

Ni följer väl henne på instgaram? Så jäkla snygg lgh! Nästa gång vi ses så ska jag nog tjata mig till en titt i deras nya FANTASTISKA lgh inne i stan. Hihi 

Efter middag var der dags för lite shopping i butiken! 
(null)

(null)

(null)

Det blev en nattkräm och en concealer för min del :) jag hade gärna visat er den men Alma bet nästan sönder krämen haha! Hann ta den precis i tid men den är full med bitmärken. Alltså min unge <3 

Trevligt att bryta vardagensmönster lite då och då! Imorgon åker jag in på kontoret och jobbar. Möte med grundaren då jag ska sätta upp en plan för våra sociala medier. 

Angående mitt "tråkiga inlägg" så är jag mest besviken på mig själv att jag låter det påverka mig. Så mycket negativ energi och jag fattar inte varför jag låter det nå mig. Vi måste bli bättre på att slänga dålig energi i väggen. 
Bara bort! Försvinn! 

Det är absolut något jag måste jobba på. Så larvigt och onödigt. Mår så bra nu och känner mig lugn och avslappnad och när jag tänker att jag la mig ledsen och sov igår.. för vad? Nej alltså negativa människor får ta sitt skit och dra någonstans där sen är välkommen haha :) jag har ett race att köra och dessa människor har ingen plats på min väg  :) 

Nu ska jag smita ner i Enis armar och sova gott! 

KRAM 


Anonym

Vad fina ni är 😍

Bength-Eric Pettersson

Härligt att ni kom och att ni gillade det Johannes serverade! Hittar gärna på mer i framtiden! Vi behöver många recensenter för allt vi ska sälja!