GRAND HOTELL SALTSJÖBADEN

Hej igen :)

Hoppas ni mår toppen! Tänkte att jag skulle visa er lite bilder från vår dag på Grand hotell i Saltsjöbaden. Jag bokade in mig och Enis på en dag-spa förra söndagen då han fyllde 26 i måndags. Jag kände att spa var precis vad VI (hehe) behövde. Sen blev det extra roligt då Enis aldrig varit på spa förr. Han har alltså aldrig varit på massage förr!! Kan ni fatta de? 

Enis min när han kom ut från sin behandling var obeskrivlig. Jag skrattade så mycket. Han såg helt drogad ut. Det roliga var att han älskade det så nu blir det massor med spa för oss :) 

På denna bloggportal kan man inte redigera sina bilder och jag är för lat för att göra de på annat ställe så här får ni några härliga bilder i original. 

Jag kanske borde bli mer "professionell" och redigera bilderna men jag skulle aldrig orka de. Filter då och då funkar för att de är enkelt men mer än så blir det inte haha. 

(null)

(null)

Visst är det vackert? 

(null)

(null)Jag vid lunchen, för hungrig för att fotas. Mat i munnen och ett väldigt konstigt leende bjuder jag på. 

(null)
Påväg hem min man och jag. Helt avslappnande men med huvudvärk haha. Så ovana att varva ner så pass mycket. Två glas vatten så var huvudvärken borta som tur var :)

Det bästa med besöket var behandlingarna och även lunchen. Mums! 

Någon som varit där? 

Kram  

HUR FOTAR JAG

Tjena babes, 

På begäran kommer jag nu skriva ett inlägg om hur jag fotograferar för instagram. 

Jag fotar med min telefon iPhone 8 vid tillfället. Jag använder dagsljus när jag fotar. Jag redigerar mina bilder direkt i instagram appen. Använder inga externa  redigeringsappar. För ointresserad för att göra de. 

Fatta hur arg jag blir då när det är dåligt med dagsljus haha.. dåligt ljus = inga fina bilder för mig. 

När jag fotar så tänker jag mycket på vinklar. Speciellt vid detaljbilder. Det kan handla om en mm hit och dit. Det ska bara rakt helt enkelt! 

(null)

Som ni ser på denna bild exempelvis. Innan jag tar bilden tittar jag på allt runt omkring, tavlorna exempelvis, de ska vara rakt även där uppe. Nu är denna bild lite lite sne. Men sånt tittar jag på och sen korrigerar på insta appen. 

Sen är vissa bilder såklart tagna från en "sne" vinkel också men jag föredrar framifrån om det går. Sen älskar jag blommor då det får bilden att se så levande ut :) 

Nyttja solljuset och det västa ljuset är när det är en ljus dag men utan sol. Jag tycket inte bilderna blir bra med direkt solljus. 

Om ni har fler frågor så är det bara att fråga :) 

Kram 


SPEGLAR OCH ANNAN KÄRLEK

Hej finisar, 

Jag märker att jag aldrig hinner uppdatera bloggen mer än en gång per dag vilket är lite tråkigt men det kommer bli ändring på det. Snart så kommer bloggen uppdateras mycket mer! :) 

Imorgon åker jag till Uppsala för att sniffa på en massa parfym. Vi ska ta fram en ny doft och jag ska följa med Viktoria till labbet. :) Sen jobbar jag hemifrån resten av dagen :)  ni kanske märker att jag inte uppdaterar min instgaram så ofta och det är helt enkelt på grund utav att jag inte hinner just nu! Satsar på att komma in i mitt nya jobb just nu och sedan kommer jag köra stenhårt på insta/bloggen igen :) 

Lite nya saker på g med insta och blogg så det ser jag verkligen fram emot! :) 

Nu ska ni få se mina favoritspeglar från jotex.se där ni fortfarande kan få 20% rabatt på ett helt köp. (Gäller även möbler och mattor) med koden VANESSA20 dras rabatten i kassan! 

(null)

Speglarna finns i olika färger och storlekar! :) 

Klicka HÄR för att komma till alla speglar.  

Och ännu en sak!! Jag dog när jag såg dessa koppar! Hur fina!!! Återkommer med inköpsställe om ni är sugna? 

(null)
Inlägget är i samarbete med jotex.se 

Sov så sötisöt
#rabattkod#inredning