VECKANS TIPS

Tjena :) 

Kikar in på bloggen för att dela med mig av att Åhlens idag har 20% på ALLT! Jag hade en tanke om att göra ett collage på kläder/barnkläder också men den tanken dog när jag insåg att jag hade ett till möte inbokat idag som jag nästan glömde hehe! :) 
(null)


Just nu är jag på stan och yrar runt. Snart dags för möte nummer 2. Så spännande haha. Nervös är jag faktiskt! 

Vet ni en sjuk grej. En söndersöt följare stoppade mig på gatan idag för att säga att hon älskar mitt hem och min instagram OCH speciellt mina stories med Alma! 😱 haha alltså jag vet inte riktigt hur jag ska reagera på sånt. Jag blir så chockad. Min första tanke är hur vet du vem jag är? Hahaha så korkat jag vet. Men jag kommer nog aldrig se mig som en person som blir igenkänd ute. Never.  Jag glömmer väldigt ofta att jag har 154.000 följare på instagram. Det är inte att jag inte uppskattar er, det gör jag. Varenda en men jag kan liksom inte ta in att ni är så många . 

Jag känner mig inget annorlunda för att jag är offentlig. Jag lever i min bubbla fortfarande och tänker inte så mycket på att flera 1000 personer följer min vardag. Lite dumt kanske? 

Sån jag är :) 

Men om ni klickar HÄR så kommer ni till åhlens hemsida och koden är HJARTA18 för 20% rabatt på allt! 

KRAM <3