MÅNDAG

 
Godmorgon, 
 
Då var det måndag igen och dags att starta veckan. Det känns som att det kommer bli en bra vecka det här! 
Förutom jobb har jag sett till att boka in en lunch med en gammal väl som jag inte träffat på länge samt massage! 
Jag har lovat mig själv att bli bättre på att planera in "egentid" också Det är så lätt att boka in varenda lediga minut med jobb och sen står man där fredag em och är totalt slut. Inte bra! 
 
Jag startade denna morgon med att gå igenom min mail, godkänna några samarbeten och svara på era frågor :) Nu (efter detta blogginlägg) ska jag fokusera på att organisera upp min vecka på ett bra sätt så att jag får struktur på allt jag har att göra. När man sysslar med det jag gör är det oftast många "mindre" moment man ska fixa och det är lätt att man missar något. En sak jag lärt mig av både min psykolog och er är att jag ska skriva ner ALLT jag har i mitt tokiga huvud så att jag slipper gå runt och tänka på det och oroa mig över att jag kommer glömma bort något. Därför gör jag nu ordentliga scheman, har till och med tid inställt schema ibland haha. 
 
Imorse var jag på Almas första utvecklingssamtal. Alltså hur gulligt!!! Det känns ju som det var igår jag var på mitt egna utvecklingsamtal med min mamma haha. Alma var inte med på denna såklart men jag var nästan lite nervös hahah. Men de gick så bra så! Fick se underbara bilder på vår tok och höra en massa underbart om glada och högljudda Alma. :) 
 
Nu måste jag köra igång med planeringen här. Under eftermiddagen ska jag fota för ett samarbete jag har nästa vecka. Tredje samarbetet med samma företag nu. Det är så kul med samarbeten som går bra på det sättet och att man kan fortsätta hålla kontakten och utvecka samarbetet. Superkul! 
 
Juste innan jag glömmer! Åhlens har just nu ta 3 betala för 2 på alla kuddar/kuddfodral! 
Gäller till imorgon!:) 
Ni kommer till erbjudandet HÄR

Mina kuddar är från åhlens :) 

(null)

 
Kram
 
 
 
 

#inredning