IKEA HACK

Hej babes, 
 
TUSEN tack till er alla som delade med er om era erfarenheter om astma. Många av er skrev att det oftast går över med åldern ca (5-7 år) 
Det var även några få utav er som skrev att ni i vuxen ålder fortfarande har kvar astman men att ni inte alls begränsas av den.  Jag var så rädd att Alma inte skulle få sporta pga astman. Så om Alma även med förkylningsastman kan leka och sporta som vanligt, har vi inget att vara oroliga över :) 
 
Alma är vårat första barn och även om jag är den "lugna" i familjen så blev jag jätterädd. Jag var 7 år när jag fick en illasyster och jag minns att hon hade astma, jag förstod inget om det men minns bara att hon inte fick springa och att hon kunde bli riktigt hostig och jag minns det som något jag tyckte var skrämmande. Så när läkaren sa astma så frös jag till helt men det är ok. Det blir bra :) 
 
Från astma till inredning 
 
NU ska ni få se mitt senaste Ikea hack som jag TOKÄLSKAR! Jag hann bara färdigt med den ena byrån, fortsätter när Alma sover med den andra :) 
 
Jag valde en enkel bestå stomme från Ikea 
(null)
250kr/st sen köpte jag dörrar/lock/ben i ljusrosa . Ben i rosa och mässing. Benen heter ALMA. Som ni förstår så kunde jag inte välja andra ben haha, allt är från bytfront.se . Så här snygg blev den!  (Mönstret heter våg tror jag) 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Sorry för förfärliga bilder haha. Men det är mörkt ute nu. 
 
Jag monterade dörren åt fel håll så mönstret  blev upp och ned haha men jag tycker det blev snyggt så jag behöll det så. Då blir den ännu mer unik :) 
Handtaget är kvar att montera. 
(null)
 
De andra byråerna som kommer har ett djup på 20cm bara! Perfekt till smala ytor. Den får ni se ikväll eller imorgon :) 
 
Vad tycker ni om den första byrån? 
 
Över eller bredvid den rosa byrån kommer jag ha denna spegel! 
(null)
Den är så snygg!! Borde komma nästa vecka :) 
 
Glöm inte klicka på lilla hjärtat om ni gillar inlägget <3 
#ikea #inredning
Jane

Men shit va snyggt!!! Varifrån är spegel då? :)

Svar: Vad kul att du tycker det! Spegeln är från Brostecopenhagen. Finns att köpa lite överallt på nätet. Sök bara på företaget och nyhet 2018 spegel :) den är såååå fin :)
Vanessa Valderrama

Anonym

Wow så fint👍👏👏

Anonym

Så fint 😍👌🏻👌🏻

Amanda

Men guuuud vad snyggt det blev!!!

Svar: Tack snälla 😃😃
Vanessa Valderrama