Gårdagens kvällsshopping!!

Hallå! 

Smyger in här på bloggen medan Alma sover för att visa er vad jag shoppade igår kväll (alldeles för sent) tror att det är lite farligt för mig att vara uppe efter 22 själv. Då händer det grejer!! 

Första köket blev mina vägglampor till sovrummet 
(null)


Först var jag lite osäker på sänglamporna men igår slog jag till. Hittade de lite billigare på en webshop jag aldrig besökt förut. Kul! 

Ok nu när jah försöker hitta länken så är lamporna borta haha, kan jag ha köpt de sista?? Beställde iallfall på Trivselljus! Hittade de här på lampan.se med 300kr/styck dyrare dock. 

Sen beställde jag dessa koppar/fat och tekanna <3 till 40% rabatt!! Hur bra!! De händer inte ofta!  (null)


 (null)

(null)
Tänk dessa med mitt nya marmorbord i svart högglans! Åh herregud! Längtar tills bordet kommer. Det är lite av en Ikea "make over" så de ska bli kul att visa er! 
Kopparna hittar ni HÄR


Och sist och faktiskt minst så blev det två värmeljushållare från Jonathan Adler. Jag har velar ha vaserna länge men ca 4000kr känns ganska mycket så jag börjar med ljuslyktorna så får vi se sen hehe 

De fanns några kronor billigare på annat ställe  haha men HÄR fick man hem de på 1-3 dagar 😊 
(null)

Nu har Alma vaknat så dags att underhålla henne. Hon verkar bli sämre och sämre :( inatt sov vi knappt något pga hennes hosta stackats liten :( hoppas det vänder snart. 

Kram