ETT VIKTIGT BESLUT

Heej!!! :) 
 
Hur har er helg varit? Min har varit så bra! Ni kanske märkt att jag inte uppdaterat sen i torsdags. Ledsen för det. Jag vet att det är svintråkigt att kika in på en blogg och se att inget nytt inlägg är uppe. 
 
Jag har bara den senaste tiden funderat mycket på vad JAG måste göra för att jag och min familj ska må bäst! Det är inget man kommer på över en natt tyvärr utan det kräver tid och en massa tankar. Jag kände mig tvungen att släppa sociala medier en helg för att kunna tänka mer på hur vi vill ha det. Och ni behöver inte vara oroliga. Jag ska ingenstans:) men är ändå glad att jag tagit mig tid att bara fundera. 
 
Vi har införskaffat oss en regel här i vårt hem( den regeln skaffade vi oss för en vecka sedan) . ngen telefon mellan 18-20 på vardagar :) vi börjar smått. 
 
Jag har märkt att vi är onödigt mycket på våra telefoner och ibland handlar det inte ens om att man VILL titta eller BEHÖVER titta på telefonen utan man gör det av ren reflex. Den bara hamnar där framför ansiktet. 
 
Mitt jobb är på min telefon i princip men jag behöver inte jobba mellan 18-20. Anledningen till att de just är dessa två timmar är för att då kommer Enis hem från jobbet. Jag och Alma är hemma 16 sen kommer Enis 18. Klockan 20 somnar Alma. 
Så min tanke var att de två timmarna vi har alla tre tillsammans ska vara telefonfria. Sjävklart tänker jag väldigt mycket på mitt användande av telefonen utöver dessa två timmarna men jag vill inte heller överdriva reglerna för då håller de inte. Det har än så länge funkat jättebra. Tro det eller ej så är det Enis som missat regeln några gånger och råkat ta upp telefonen haha. Jag lägger den i en låda så att jag inte råkar ta upp den :) 
 
Att jag känt behovet av att ändra vår vardag lite är pågrund utav Almas utveckling. Hon är just nu i en ganska påfrestande utvecklingsfas som gör att hon är missnöjd nästintill helatiden. Hon vill ha vår uppmärksamhet 24/7 och får hon inte den blir hon galen. Så hon verkar behöva oss mer än vanligt just nu och självklart ska vi ge henne den tryggheten. 
 
Denna helg har jag knappt haft min telefon på mig haha. Lite arga miner från folk som ringt och försökt få tag på mig hihihiji. De överlever:) 
 
Jag känner att vi börjar få ihop rutinerna bra här hemma nu och det känns så skönt! Jag är en sån människa som behöver rutin för att min vardag ska fungera, funderar min vardag fungerar min familjs vardag :)  
 
Känner mig så taggad på framtiden! Det händer så mycket kul nu och det är så spännande och jag är så taggad!! 
 
Vet ni vad jag mer har gjort denna helg? Almas farmor och farfar ville så himla gärna ta ut Alma idag så de fick åka till lek och bus. Jag passade då på att RENSA! Alltså när jag säger rensa så menar jag RENSA! Jag fyllde hela bilden med saker att ge bort/slänga. Ut med allt! Jag fixade så mycket hemma och de känns så underbart! Min rygg just nu dock. Inte lika underbar hehe! Den gör ONT! Men det är värt! 
 
Jag vet att ni gillar möbler till fantastiska priser så här har ni ett tips jag hittade förra veckan ! :) 
 
Otroligt fin sammetspuff för 849kr! Galet! 
 
 
(null)
 
HÄR Om ni vill komma direkt till puffen 
 
Imorgon är det dags för jobb. Och snart är det dags för en till förändring för mig. Wiii 
 
Godnatt<3 
Maria

Vilken fin o bra mamma o sambo du är som tänker o reflekterar och alltid sätter familjen först <3

Svar: Tack snälla Maria! Det är så det ska vara tycker jag <3
Vanessa Valderrama