LOVE

 
Hej sötnöt! 
 
Lilla Alma somnade redan vid 19 idag. Jag gissar på att hon var supertrött för vad vi än gjorde så grät hon. Så förbannad på allt och alla. Tillslut var det bara att visa henne all kärlek som går oavsett att hon skrek och slogs. Gör ont i hjärtat att se henne sådär. Hon bara skriker nej nej nej, slåss och gråter :( Vi förstår inte vad det är :( hon ville heller inte äta middag. 
 
Vi tänker att hon kanske håller på att bli sjuk? Är trött? Utveckling? Något hänt på förskolan? Vi tänker på allt :( jag gick tillslut runt med henne i famnen och vi kramades hårt och sen somnade hon. Nu sover hon sött <3 jag hoppas hon mår bättre imorgon. Jag känner nästan för att ge upp allt "Nej Alma" känns som att vi säger nej till henne helatiden. Men vad ska jag göra då? Låta henne göra sina målningar på väggarna? Låta henne leka på trappen och låta henne leka med glasen och annat farligt hon vill leka med. Jag vet inte längre. Känner mig bara kluven just nu :( Vill inte se henne sådär. :(
 
Jag dras till att leta inredning när jag är orolig. Jag har blivit totalt förälskad i AYTM sortiment. Vill ha varenda produkt! Jag har alltid gillat märket men nu är jag fast! Jag bara måste ja mattan och puffen! Vilka bank är lättast att råna? Haha skoja! 
 
De är inte så dyrt egentligen! Men om man vill ha allt blir det en saftig summa hehe!! 
 
Alltså titta mattan! Titta pallen!!! OMG pallen! Klockan i marmor! Herregud!! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Alltså denna! Herregud!! 
 
Jag hittade de mesta inne hos Royaldesign klicka HÄR 
 
Stolarna hittade jag HÄR
Svarta sittbänk  HÄR
Rosa sittbänk HÄR 

 
Inlägger innehåller adlinks 
 
 


MÅNDAG

 
Godmorgon, 
 
Då var det måndag igen och dags att starta veckan. Det känns som att det kommer bli en bra vecka det här! 
Förutom jobb har jag sett till att boka in en lunch med en gammal väl som jag inte träffat på länge samt massage! 
Jag har lovat mig själv att bli bättre på att planera in "egentid" också Det är så lätt att boka in varenda lediga minut med jobb och sen står man där fredag em och är totalt slut. Inte bra! 
 
Jag startade denna morgon med att gå igenom min mail, godkänna några samarbeten och svara på era frågor :) Nu (efter detta blogginlägg) ska jag fokusera på att organisera upp min vecka på ett bra sätt så att jag får struktur på allt jag har att göra. När man sysslar med det jag gör är det oftast många "mindre" moment man ska fixa och det är lätt att man missar något. En sak jag lärt mig av både min psykolog och er är att jag ska skriva ner ALLT jag har i mitt tokiga huvud så att jag slipper gå runt och tänka på det och oroa mig över att jag kommer glömma bort något. Därför gör jag nu ordentliga scheman, har till och med tid inställt schema ibland haha. 
 
Imorse var jag på Almas första utvecklingssamtal. Alltså hur gulligt!!! Det känns ju som det var igår jag var på mitt egna utvecklingsamtal med min mamma haha. Alma var inte med på denna såklart men jag var nästan lite nervös hahah. Men de gick så bra så! Fick se underbara bilder på vår tok och höra en massa underbart om glada och högljudda Alma. :) 
 
Nu måste jag köra igång med planeringen här. Under eftermiddagen ska jag fota för ett samarbete jag har nästa vecka. Tredje samarbetet med samma företag nu. Det är så kul med samarbeten som går bra på det sättet och att man kan fortsätta hålla kontakten och utvecka samarbetet. Superkul! 
 
Juste innan jag glömmer! Åhlens har just nu ta 3 betala för 2 på alla kuddar/kuddfodral! 
Gäller till imorgon!:) 
Ni kommer till erbjudandet HÄR

Mina kuddar är från åhlens :) 

(null)

 
Kram
 
 
 
 

#inredning

HELGEN

Hej mina finaste läsare, 
 
Nu sover Alma och E så jag passar på att kika in här :) jag har precis gått igenom min insta Mail och svarat på era frågor och fina meddelanden <3 jag kommer aldrig sluta förvånas över era fina meddelanden. Jag blir helt stum. Vet inte vad jag ska skriva? Hur svarar man på så fina meddelanden. Vet ni,  lite pinsamt att erkänna kanske men en gång började jag gråta hehe, och sa till Enis typ "jag fattar inte varför dom skriver såhär till mig " 😭 alltså lyssna... och så fick han höra på varenda en hihi. <3 
 
Jag har väldigt svårt att hantera all kärlek ni ger mig. Det är bara galet. Tack! 
 
Igår hade jag och Alma världens mysigaste kväll. Vår första myskväll med film och gott
 (ekologiska jordgubbar och ekologiska rotfruktschips hehe, jag läste någonstans att just jordgubbar besprutas med så mycket skit att man rekommenderar att inte ge barnen de. Sen dess får Alma ekologiska, jag och E äter vanliga ibland för att annars blir det hål i plånboken haha så vi prioriterar att Alma får ekologiskt alltid)  
 
Vår kväll igår var extra speciell för att Alma tittade äntligen på tv!! Jag vet att många barnfamiljer har det "motsatta problemet " Svårt att få bort barnen från tv:n. jag är ingen sån som har åsikter om hur mycket barnen tittar på tv. Alla gör PRECIS hur de vill och vad som funkar för just deras vardag. Vardagen är tillräckligt tuff för att man ska behöva tänka på dumma normer.
Jag vet studier säger hit och dit men fortfarande, alla gör som de vill och alla mammor och pappor gör ett fantastiskt jobb. Men det sagt så kommer jag tillbaka till vårt "problem" 
 
Alma är totalt ointresserad av tv:n. Hon kan titta max 10 min på tv och sen går hon därifrån. Tv står på vissa dagar bara för att vi inte tänker på att stänga av och andra dagar sätts den aldrig på.  Alma vill istället leka med oss helatiden. Så samtidigt som det lagas middag ska man springa med henne, rita med henne osv. Lite själviskt kanske men jag hade önskat att hon hade velat kolla på tv i 30 min iallfall medan jag lagar mat eller städar köket exempelvis haha. Det var pga Almas ständiga behov att leka med oss som jag bestämde att vi skulle ha telefonfri tid mellan 18-20 på vardagarna. Så att hon verkligen kan få den uppmärksamheten hon vill ha utan att vi tittar ner i telefonen för det är så lätt hänt. 
 
MEN... igår då hände det! för färsta gången låg hon och jag hand i hand och tittade på Madagaskar en hel TIMME!!! Alltså de är första gången ever, de va så mysigt!! Det var helt underbart!! Det bästa ever!! Vill göra de varje kväll. Jag var så förvånad att jag kunde smygtitta på henne istället haha.
 
Har fått frågor från er gällande Almas ålder. Hon blir 2 den 8 juni. Så 4 månader kvar!! 
 
Idag har vi varit och ätit frukost i sigtuna. Ett litet cafe som heter RC Chocolat. Supermysigt och gott 
Sen kom Min pappa, hans fru och min syster på besök hos oss. Som alltid så gick ingen tomhänt hem haha. Jag har alltid något att ge bort när familj och vänner kommer. De är fritt fram att gå banas i mitt förråd med en massa inredning mm. Finns allt möjligt haha. Jag blir bara glad att de rensas och tt någon får glädje utav mina grejer som ja tröttnat på. 
 
Nu är det dags för mig att planera veckan som kommer och sen ska jag bara vila upp mig. 
 
En tävling kommer upp på instagram strax! 
 
Stooor kram 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Vi har så små ögon i familjen haha. 
(null)