LIVET

Jag hade inte tänkt blogga ikväll. Men nu sitter jag här och känner för att skriva några rader. Inte för någon annan utan för mig själv. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv det senaste året. Jag har blivit mamma. Alltså, det är helt sjukt. Jag är Almas mamma. Betyder jag för Alma vad min mamma betyder för mig? att bli mamma är omställning nog skulle jag säga, förutom det har jag snart haft min Instagram i 1år. Ni som läste mitt förra inlägg om "hur jag nått dit jag är idag" har läst om hur mycket tid jag la ned på Instagram de första 6 månaderna. Skrev det då och skriver det igen.

Det va värt!

Livet är aldrig lätt, livet utmanar dig konstant. Klarar vi det? Ja. för det mesta iallafall. Man lever vidare.

Haft en dålig dag? Kör, imorgon kanske det kommer en bättre, om inte kör på ändå. Livet stannar inte och vi människor har en tendens att köra vidare avsett. I det tempot vi lever finns det ingen tid för att stanna upp och reflektera. Finns inte mycket tid att hacka upp sig på saker och ting så vi lever vidare. Säger inte att det behöver vara något dåligt men jag tycker att det oftast leder till att man skjuter upp/försöker undvika att ta tag i sina problem.

Jag är inte helt säker på vad jag vill komma med detta men livet är inte lätt. Men en sak du kan vara säker på är att hur jobbigt du än känner att du har det så kommer det alltid finnas någon som har det värre.


Ibland måste vi ta tuffa beslut för att kunna nå något bättre <3


Kärlek till er! :)


Nedan ser ni Alma som förstör min styling medan jag försöker fota Hahah

Fick till en bild iallafall :) haha