NYTT PROJEKT

Godmorgon fina!

Igår var en kul och fullproppad dag. Den började med att lämna lilla Alma på dagis och sedan besökte jag alla butiker i Uppsala (överdriver) sen åkte jag till Ica och hämtade 5 paket. Efter det var det dags att åka hem och packa upp allt och fixa hemma. Fotade lite i vardagsrummet och insåg då att min nya soffa och väggfärgen INTE passar så idag ska vi måla om väggen haha.

Efter måndag tar jag en paus från alla projekt hemma haha, om inte lär jag gå sönder.

Förutom allt jobb hemma så fyllde min syster 30 igår så så vi överraskade henne hemma hos mamma, hon blev så glad! Hon började gråta haha, sötnos!

Där åt vi godaste maten och skrattade sen var det fest men vi åkte hem redan vid 21 jag var minst sagt slut.

Jag och Alma vaknade 06:30 och nu sitter vi på soffan och tittar på tv. Vi har hunnit äta frukost, byta om, städa hela nedervåningen och kokat nappar. Skönt!

Ha en toppen lördag! PÖSS

Älskar denna kombo! Vilken färg tror ni det blir ? ;)

LOVE

Hejsan sötnos,

Allt bra med er? Idag är jag lite extra glad för att Empire har kommit ut! WOHO!

Så snart är det dags för att slå ned arslet på soffan och njuta!

Men innan dess ville jag visa er mitt dö snygga sidobord från BYON. Alltså jag dör! Hur sexig? Marmorskiva med mässing klor/ben

Imorgon blir det en kul dag, jag har en miljon paket att hämta ut och en miljon butiker att besöka haha. Nej nu överdrev jag men jag ska bla förbi Ikea och köpa en Bestå stomme, vet ni vad jag ska göra med den?? :) det kommer ni få se! Sen behöver jag också en massa kuddar till mina kuddfodral. Älskar Ikea, enkelt och billigt.

Måste även förbi plantagen och köpa några växter. Såg en Superfin på Granit idag men blir för långt att åka dit. Jag älskar Ikea i Uppsala så imorgon hänger jag i Uppsala :)

Innan det är dags för empire ska en stor möbel bäras in! Undrar ni vad det är? Kika mina storys sen :)

Puss och kram!

LIVET

Jag hade inte tänkt blogga ikväll. Men nu sitter jag här och känner för att skriva några rader. Inte för någon annan utan för mig själv. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv det senaste året. Jag har blivit mamma. Alltså, det är helt sjukt. Jag är Almas mamma. Betyder jag för Alma vad min mamma betyder för mig? att bli mamma är omställning nog skulle jag säga, förutom det har jag snart haft min Instagram i 1år. Ni som läste mitt förra inlägg om "hur jag nått dit jag är idag" har läst om hur mycket tid jag la ned på Instagram de första 6 månaderna. Skrev det då och skriver det igen.

Det va värt!

Livet är aldrig lätt, livet utmanar dig konstant. Klarar vi det? Ja. för det mesta iallafall. Man lever vidare.

Haft en dålig dag? Kör, imorgon kanske det kommer en bättre, om inte kör på ändå. Livet stannar inte och vi människor har en tendens att köra vidare avsett. I det tempot vi lever finns det ingen tid för att stanna upp och reflektera. Finns inte mycket tid att hacka upp sig på saker och ting så vi lever vidare. Säger inte att det behöver vara något dåligt men jag tycker att det oftast leder till att man skjuter upp/försöker undvika att ta tag i sina problem.

Jag är inte helt säker på vad jag vill komma med detta men livet är inte lätt. Men en sak du kan vara säker på är att hur jobbigt du än känner att du har det så kommer det alltid finnas någon som har det värre.


Ibland måste vi ta tuffa beslut för att kunna nå något bättre <3


Kärlek till er! :)


Nedan ser ni Alma som förstör min styling medan jag försöker fota Hahah

Fick till en bild iallafall :) haha