EVENT

Godmorgon sötnöt,

Vad trött jag var imorse! Somnade om direkt efter att jag stängt av larmet. Alma har nu börjat strula lite med att sova i sin egen säng. Hon somnar utan protester på 3 minuter när man nattar henne men hon vaknar vid 2-3 och ropar mamma,

Hon har nasse i ena handen och den andra sträcker hon ut. Även om jag vet att nu väntar helvetes sömn resterande timmar av natten så ser det ju så förbaskat gulligt ut så jag skrattar alltid och hämtar henne.


Alma har kommit tillbaka till att tycka om att sova i min famn. Det är så mysigt så man smäller av. Men det får inte bli en vana för någon utav oss för sen kommer jag vara en tickande bomb utan sömn haha.

Idag ska jag gå på ett event med Lifestyle Publishing som jag blev bjuden på. Det kommer bli spännande att se. Det kommer att serveras trerätters samt pratas om design och en massa annat.

På tal om trerätters så har antibiotikan jag tar nu, gjort att jag fått sån SJUK aptit! Om jag inte slutar äta som jag gör så kommer jag gå upp rejält i vikt. Det är helt galet! Samtidigt som det är skrämmande så är det så fantastiskt då jag inte kan minnas sist jag känt sån här kärlek till mat. Måste ha varit innan jag fick Alma.

Nuförtiden är jag glad om jag hinner få i mig Almas rester till middag haha

Älskar byxorna jag har på mig idag. Så sköna!
Ni hittar dom
Här

OMVANDLA BESTÅSKÅP

Då var denna arbetsdag slut och jag är påväg hem till en pigg liten dotter och en helt slutkörd sambo.
Efter att ha varit sjuk i 5 dagar har Alma minst sagt extra mycket energi och dagis har planteringsdag så hon har varit hemma med pappa. Nu är E lite trött

(Sms under dagen från Enis)
”När kommer du hem?”
(Någon timma senare)
”Kan du komma hem tidigare?”
(Ytterligare någon timma senare )
”Hon är galen”
(Senare)
”Jag är helt slut, hon vägrar sova”
HAHA

Nu ska ni få några bra tips om hur ni kan omvandla er bestå/malm från Ikea. Jag visade er tidigare hur jag omvandlat min bestå . (HÄR ) men det finns även andra sätt att göra det på!

Då kör vi, vi börjar med luckor!

Stickyfronts självhäftande fronter är ett super smart sätt att förnya ditt Beståskåp eller Malmbyrå, enkelt och snabbt ikea-hack helt enkelt. Finns en massa olika varianter att välja mellan.

Se hela utbudet Här

Sen har vi också Bytfront.se där du kan byta ut dörren helt. Jag har omvandlat mitt beståskåp med hjälp av bytfront.se. Det blir en lite mer rejäl omvandling skulle jag säga. Finns massor med färger och mönster att välja mellan.

Se hela utbudet på luckor HärSist men inte minst har vi Ikea som också fått in några fina luckor till sina beståskåp. Den svarta är mycket finare än vad den ser ut på bilden. Förfärlig inredning runt om kring. Haha

Snyggast är den utan ben, fäst på väggen.

Dessutom har Ikea som vanligt väldigt bra priser på sina luckor!


Se mer Här

Toppskiva

Ikea har en grymt bra toppskiva i marmormönster. Superbra pris på den! Ni hittar den Här

Sen har bytfront.se superfina toppskivor i flera färger. Ursäkta bilden, kunde inte hitta någon annan bild men det där på byrån ser ut som mögel ? Haha, vad är det ens?! Haha. De har iallafall superfina toppskivor i flera färger. Jag har kalkgrå.

Här


Sen har vi ben och handtag som gör stort intryck! Bytfront har många fina ben. Mina heter ALMA och är i kalkgrå.

Här ser ni utbudet på Ben

Handtag från bytfront.se
Här ser ni hela deras utbud på handtag

Handtag från Ikea

Här ser ni hela deras utbud

Hoppas ni gillade detta inlägg!

Kram <3

MAMMOR

Godmorgon hjärtan,

Då var det dags för jobb! Ser så fram emot det haha. Jag är tyvärr ingen sån som kan vara hemma i mer än 2 dagar. Sen blir jag tokig. Även om det var underbart att vara hemma med Alma så är mammaledighet inte något för mig måste jag säga. Kombinerad mammaledighet med jobb kanske men jag kan inte vara hemma i flera månader. Måste jobba också. Men jag vet att det är väldigt olika där och först skämdes jag för att säga att jag inte tyckte att mammaledighet var det bästa jag visste. Kändes som att jag äskade Alma mindre än en mamma som älskar mammaledighet. Men så är det inte! Så skäms inte alls att säga att vara hemma i månader inte är det bästa jag vet :) Alma är dock det bästa jag vet :)

Alltså ni underbara mammor där ute. Alma är 16 månader och verkar ha kommit in i trotsåldern redan.

Jisses!

Hon har alltid varit rätt så tidig i utvecklingen och jag antar att även trots kom tidigt. Hon gråter och gnäller så fort hon får ett nej. Ibland gnäller hon bara sådär. Men bara med mig och Enis. Med alla andra är hon en ängel!

Jag vill veta vad jag ska göra för att hjälpa henne. Jag vet att säga nej till allt inte är det bästa och vi försöker minska på alla nej och Ajaj så mycket det bara går men det funkar inte så bra.

Alma är en apa som klättrar på allt! Hon går upp på matbord på en sekund, hon springer upp för trappen (vi har skydd) och välter ut alla lådor och tar sönder minst en sak om dagen. Haha nu låter hon som ett freak. Hon är självklart glad till och från också men senaste tid är det mest gnäll. Svårt att undvika nej med henne dock.

Vad gör man? Vi är inte vana vid så mycket gnäll och tålamodet tar verkligen stryk här men vi jobbar med att lasta av varandra så man hinner vila och samla kraft emellanåt så det funkar bra ändå men vi vill ju veta vad vi kan göra för att underlätta allt för henne :/

Bortsätt från att gnälla om trotsåldern så ville jag visa er dessa underbara Soft Dots jag hittat. De är i sammet och de hade varit så fina i barnrummet eller vart som helst i huset egentligen. Vill ha! 😍

3st för 429kr

Här

Ha en fin dag babes