TIPS TIPS

Hej snygging, 

Nu ska du få ett het tips! 

Beställde precis dessa stolar i velour, finns i flera färger men jag valde rosa och de kostar ENDAST 499kr! Helt galet! De är erbjudande ni så passa på! 

(null)


Inte nog med det så beställde jag även denna puff i velour för endast 1800kr den är 80cm!!  

(null)
Stolen HÄR  Puffen HÄR
#inredning #tips #rabattkod

UPPSKATTA DIG SJÄLV


Hejhej, 

Idag har det varit en toppendag! Hur har er dag varit? Trots en bra dag så var det en sak som hände idag som gjorde mig riktigt upprörd men de kan vi ta någon annan dag :) kanske.. 

Jag ville iallafall prata mer om ATG uppskatta sig själv! Jag upplever att vi är många som är superbra på att pressa oss själva och sätta otroligt höga krav på oss själva. Stämmer det? Iallafall för mig. Saken är så att jag tyvärr inte är lika duktig på att uppskatta mig själv och vara glad för att jag är jag. Det klart att jag är glad men besvikenhet varar längre än stoltheten tyvärr.. och det är så synd! Jag glömmer bort hur j**** grym jag är. Så idag ska jag säga att jag är så bra! Finns inget jag inte kan göra och jag är bara så himla fantastisk! :) 

Bort med alla måsten och kraven! Just idag är jag kung! Jag har kämpat så hårt för att nå allt jag har idag och jag är så stolt över mig själv och jag är som sagt så j**** BRA! :) 

Så nu har jag hyllat mig själv så det räcker för idag iallafall! Hihi

Glöm inte att hylla er själva då och då! 

Kram <3 

(null)

DET BLIR BARA BÄTTRE

Godmorgon mina fina läsare, 

Igår kväll la jag min telefon under soffan och bara degade i soffan med E. Haha superskönt! Ni borde testa! Ingen telefon, ingen instagram.  Välbehövligt ibland! 

Och vet ni! Som om dagen igår inte var tillräckligt bra med den galna förfrågan jag fick, så fick jag världens överraskning av E. En ny systemkamera!! WOHO! Så himla glad! Fattar nada dock men det är bara att lära <3 

Så nu ska jag starta denna dag med att, lämna Alma på dagis, duscha och sen bege mig till Täby centrum och besöka Cervera! Roligt samarbete på g som ska filmas! 

Sen ikväll kanske ni får veta varför jag var så glad igår hihi. Om jag vågar berätta :) 

Kram och ha en strålande dag (i detta regn hehe)  (null)
Haha mitt rop på hjälp igår på IG :) 
#kamera #samarbete #inredning