Inredningskurser

Hej på er!

Vad har ni gjort en tråkig regnig dag som denna? Vi har bara hängt hemma, eller juste vi fotade ju Alma, sen när E kom hem från jobbet så åkte jag till simhallen och simmade lite. Älskar att simma! Höll på att somna i bastun dock, det var lite läskigt haha. När jag kom hem sen så sov Alma med pappa såklart, han somnade samtidigt som han nattade henne, jag undrar vem som somna först haha! Dom där två sover helatiden! Jag avslutade kvällen med ett avsnitt av house Of Cards. Bästa serien, tittar ni på den?

Nu ska jag snart lägga mig men kom på att jag har en sjuk nyhet! Jag ska läsa till inredare, ska gå en kurs på halvfart hos inredningskurser.se . Så om 1år är jag utbildad inredare och homestylist. Eller vadå och homestylist, det är väl samma sak, haha jaja, ni förstår. Jag kommer jobba som vanligt på mitt nuvarande jobb, och studera när jag är ledig

Super taggad iallafall!

Imorgon är de juni, hur sjukt känns inte det!
Bjuder på några bilder jag lagt upp under maj månad på min instagram

Godnatt vänner!

Huxbaby

| inlägget är i samarbete med Huxbaby |

Hej alla fina!

Idag fick vi hem en del kläder från bästa huxbaby, älskar deras coola minimalistiska kläder där nästan allt är unisex. Märket är från Australien, kläderna är i Superfin kvalité med 100% ekologisk bomull.

Då var det Almas tur att för första gången agera modell, det är ju super stressigt att fota barn haha, ungen är ju aldrig still! Haha, på instagram fick de bli en bild som ser något proffsig ut men här ska ni få se hur det faktiskt var att fota min lilla skrutt!


No filter needed <3 hårbandet hittar ni Här och klänningen Här


FOOD SPRING

| Inlägget är i samarbete med FOODSPRING |


Hej finisar!

Jag har under ett tag nu använt mig utav foodsprings produkter och jag är mycket nöjd! Dricker shape shake varje kväll för att hålla sötsuget nere efter middag och den hjälper verkligen, gott, nyttigt och enkelt 👌🏼 ibland tillsätter jag färska bär för att lyxa till det lite.

Jag äter varierat och lite vad jag känner för, älskar sallad älskar pizza haha, men just på kvällarna vill jag inte stoppa i mig en massa skräp för då vaknar jag och ser gravid ut på morgonen. Därför är shape shake perfekt för mig.

Har även testat deras gröt och protein bars men shape shake är min favorit!

Om ni är sugna på att testa så hittar ni den Här