BIO

Halloj, 

Vad har ni gjort denna fantastiska dag? Jag börjad dagen med att åka till Leos lekland i Bromma med Alma och Maria. Marias krav för att vi skulle ses idag var att Alma var med haha. Det var väldigt tydligt att det var henne hon ville träffa och inte mig haha. 

Vi åkte sen hem till sigtuna och lämnade Alma till E sen åkte vi till Mos för bio! Vi tittade på solsidan och vad vi grät av skratt. Älskar!!! Tycker dock att handlingen kunde ha varit lite annorlunda. Ska inte säga för mycket. Den var bra men den kunde ha varit bättre om handlingen var annorlunda :) 

Maria, omöjligt att ha tråkigt med henne. Sån energi spridare och vi skrattade så mycket. Nu sitter jag i soffan med E. Denna dag har varit toppen och jag är väldigt redo att säga godnatt <3 

Imorgon blir det nyårsfrukost hos mamma med familjen <3 MYS! 

Kram på er och sov så sött! Dröm om rosa moln och blå himmel :) 
(null)

Det här var den ända bilden jag tog från min telefon idag.  Haha för att vi skulle komma ihåg vilket plan bilden var på hehe. Det var det! 🤣

KRAM 

2017 VÄRSTA ÅRET

Mitt 2017

En sak jag länge lidit av och tyckt att det är sjukt jobbigt är minnesförlust. Sen jag fick Alma så är mitt minne katastrof men det börjar komma tillbaka tack och lov. 

Så det jag vill göra nu är blicka tillbaka till mitt år och skriva ner vad som hänt detta år. Jag måste börja med att säga att detta har absolut varit det mest händelserika år i mitt liv.  Eftersom att Alma föddes 2016 så kan jag säga att detta år är bland det jobbigaste året jag också. Även om mycket varit fantastiskt.  Så har jag mått riktigt dåligt. Det har vart tufft för mig men även för min familj. 

2017 började inte bra tyvärr. Privata problem med familj som ledde till något tråkigt. Men vi tog oss vidare och livet fortsatte att rulla på från bådas håll.  Nu när jag skriver detta så känner jag inte för att ens gå in på 2107 så mycket för det har varit för mycket jobbigt med det året. Jag har aldrig blivit så psykiskt påfrestad som i slutet på detta år. 

Allt var ok fram till efter sommaren. Då började jag må riktigt dåligt och där började resan med att få vardagen att gå ihop. Relationen med Enis var inte bra. Vi hade verkligen tappat varandra någonstans på vägen och Enis som alltid varit min bästa vän:( . Vi har ändå 10 år i garderoben. Vi har äntligen hittat tillbaka till varandra och vi fortsätter kämpa för att våra liv ska bli bättre och bättre och som jag sagt så mår jag så himla Bra just nu! Därför känns det inte så roligt att blicka tillbaka faktiskt! Så jaa ångrar mig. Jag vill inte gå igenom 2017. Vi blickar framåt istället!  

MEN en sak som absolut är värd att nämna är det allra bästa med 2017.. Almas 1års kalas !! Det var helt perfekt!! Vi hade ca 35 gäster här plus barn och det var underbart kaos haha. Den dagen kommer jag
Minnas för alltid <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu vill jag istället blicka fram till 2018! 
Mitt nya jobb! Nya spännande uppdrag, nya utmaningar och nya tag. 

Min hälsa är väldigt prioriterad här och jag ska se till att hålla mig på en balanserad nivå vad gäller sociala medier och mitt liv.  Min familj och min hälsa kommer alltid gå fort nu! 

Jag kommer i ett annat inlägg skriva ner mina mål för 2018! 

2018!!! NU JÄVLAR KÖR VI! Är ni med mig? 

<3 

HUR LYCKAS JAG?

Hello peeps, 

What are you doing? jag ligger i sängen och smygbloggar då Alma inte får se att jag har telefonen för hon ligger i sin säng och ska sova haha.. Vi har en kvällsrutin vilket är att jag först bär henne, hon lutar sig på mitt bröst och jag sjunger en sång. Sen lägger jag henne i hennes säng och jag lägger mig i min (i samma rum) sen somnar hon efter ca 10 minuter. Jag ligger då kvar och bloggar. 

Jag brukar få frågor om hur jag lyckas hålla mitt hem så fint när jag har en galen 1 årlig. Vill ni veta sanningen?

 Det går inte!

Mitt hem ser ut som skit imellanåt. Under semestertider går det för att jag går runt och plockar HELA TIDEN när vi är hemma. Plockar undan hennes leksaker kanske 10 ggr på en dag. Städar köket 4 ggr på en dag och plockar stök i princip hela dagen. Fattar ni att jag älskar att vara ute? Hahah och jag kan inte gå ut om köket är smutsigt. Jag är den som puffar till kuddarna snabbt och ställer ordning in i det sista när vi ska ut. 

Men det går inte i stort sätt. Det ni ser på instagram är hur det ser ut när bilden är tagen men efter det är det andra bullar haha. Allt åker in i byrå eller förrådet så att Alma inte har sönder det. Kan inte ha något framme. 

Så om det ligger mycket slit bakom varje bild? Ohja!! Allt ska tas fram, stylas och fotas, sen ska allt ställas tillbaka igen :) Men som tur är så älskar ju jag det så det är bara kul! 

Idag var vi i Västerås och köpte en bil! Haha, vi behöver två bildar till nästa år då vi båda behöver bil för att ta oss till jobbet så det blev en till BMW.  Orange! Haha. Konstigt snygg ändå måste jag säga. 

Shit jag börjar mitt nya jobb snart! Nästa vecka!! Såå taggad! Vill bara börja nu! Vill ha 2018 NU! Nu blev jag nervös hihihi 

Kram på er fina <3 
#2018